Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 900 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Petr Čížek

63 190 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti CZK2416
Plocha celková 155 m²
Plocha užitná 205 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 10 dny
Plocha pozemku 669 m²
Plocha zastavěná 155 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha obytná 205 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Ti z Vás, kteří touží vlastnit nový rodinný dům na krásném a klidném místě, s překrásným výhledem, mají možnost si splnit své sny právě teď.

Vítejte v Trutnově, ul. Hüttlova části zvané Červený kopec. V této klidné lokalitě je vystavěn prostorný rodinný dům, který vám rád představím.

Novostavba domu byla kolaudována v prosinci 2017, jde o zděnou stavbu s dispozicí 6+kk a garáží, s výměrou užitné plochy 205 m2. Dům je velmi prostorný a je tvořen těmito místnostmi:

Bezbariérový přístup do zádveří v přízemí domu, s navazující prostornou chodbou, jejíž součástí je i šatna. Velký obývací pokoj spojený s jídelním koutem, jehož velikost je umocňována dvěma francouzskými okny, se vstupem na terasu před domem. Výhled na Trutnov je odsud úžasný a jedinečný.

Kuchyně je vybavena linkou s množstvím úložného a pracovního prostoru a s prémiovými spotřebiči zn. Bosch (myčka 60 cm, trouba, indukční deska, digestoř, mikr. trouba, drtič odpadu).

V přízemí se dále nachází samostatný pokoj, místnost wc, koupelna se sprch. koutem se skleněnou zástěnou a komora.

V patře, které je přístupné po schodišti s krásným skleněným zábradlím, se nachází ložnice, 3 pokoje, velká šatna a místnost wc. Dále je zde umístěna hlavní koupelna domu s vanou, toaletou, bidetem a dvojumyvadlem.

Součástí domu je velká garáž se sekčními vraty a s prostorem na uložení věcí a parkování vozidla. Zároveň je zde umístěna technická místnost.

Rodinný dům je nízkoenergetická stavba s třídou and #34;A and #34; - mimořádně úsporná. Zdrojem vytápění a ohřevu vody je kondenzační plyn. kotel zn. Vaillant. Vytápění je zajišťováno podlahovým rozvodem. Druhým zdrojem je krbová vložka umístěná v obýv. pokoji. Stavba je vybavena systémem komfortního větrání s rekuperací tepla. Objekt je napojen na el. energii, zemní plyn, vodovod, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace.

Při výstavbě byly užity kvalitní materiály a zařizovací předměty kvalitní vinylová podlaha, okna s izolačními trojskly, předokenní žaluzie, kvalitní sanitární zařízení, nadčasové obklady a dlažby. Dům má instalován systém chytré domácnosti Loxone. Lze tak drtivou většinu procesů automatizovat a ovládat dálkově. Dům je vybaven centrálním vysavačem, shozem na prádlo, kamerovým a zabezpečovacím systémem, videovrátným ad.

Pozemek má výměru 669 m2, je oplocen, s dálkově ovládanou branou. Dominantou je zapuštěný bazén zn. Albixon s rozměry 7x3,5 m. Bazén je vybaven solinátorem, protiproudem, osvětlením a pojízdným zastřešením. Zahrada s bazénem je vyvýšena nad okolní prostor, což zvyšuje pocit soukromí. Na pozemku se nachází zahradní domek či solární sprcha. Zahrada je vkusně upravena a osázena množstvím okrasných a ovocných keřů a rostlin.

Dům vyhovuje nárokům na moderní a úsporné bydlení. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní, funkční a nízkoenergetický dům s dostatkem místností, nacházející se v klidné lokalitě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Čížek
Mgr. Petr Čížek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Čížek
Mgr. Petr Čížek
zobrazit telefon