Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 699 999 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Vašata

24 173 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 56 m²
Patro 6.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 906076
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 971 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji příjemný a světlý byt 3+1 o výměře 56 m2, situovaný v 6. patře osmipatrového panelového domu s výtahem. Nemovitost se nachází na atraktivní adrese Kosmonautů, část obce Polabiny, město Pardubice. Byt je ve velmi dobrém stavu a je částečně zařízen.

Tento byt je ideálním řešením pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení ve vyhledávané lokalitě s výbornou dostupností do centra města, jak i pro ty, kdo oceňují snadnou dostupnost městské hromadné dopravy a rychlé spojení s hlavními dopravními tepnami (dálnice, vlak, městská doprava, příměstský autobus). Bytový dům se nachází v klidné části s plnou občanskou vybaveností včetně škol, školek, obchodů a služeb.

Bytová jednotka má velmi dobré dispoziční řešení, skládá se z prostorného obývacího pokoje, dvou samostatných pokojů, kuchyně, koupelny se sprchovým koutem a WC. K bytu také náleží sklepní koje (1,5 m2), což je výhodou pro uložení sezónních věcí nebo jiného vybavení. K dalším přednostem patří zasklená lodžie, která nabízí příjemný prostor pro relaxaci.

Kuchyně je vybavena základními spotřebiči a nabízí dostatek pracovního prostoru. Vybavení: Kuchyňská linka – indukční sklokeramická deska, digestoř s filtrem, zabudovaná pračka se sušičkou, myčka na nádobí, horkovzdušná trouba, gratinový dřez.

Rekonstrukce: podlahy – fermacellové podlahy – izolační a protihlukové, vinylová podlaha, nová okna s trojskly, s žaluziemi na oknech, elektřina- nová včetně revize, nová stropní izolace 6 cm vata. Nové interiérové a vstupní velice kvalitní dveře, včetně obložek. Zasklená lodžie.

Tento byt je možné financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, s čímž vám rádi pomůžeme.

Pokud hledáte prostorný byt s výbornou dostupností ve městě Pardubice, tento byt by mohl být právě pro vás. Doporučujeme prohlídku, aby jste se osobně přesvědčili o kvalitách této nabídky. Při seriózním zájmu nás neváhejte kontaktovat a domluvte si termín prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a doufáme, že vás tento byt osloví stejně jako mnoho dalších spokojených klientů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Vašata
Jiří Vašata
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Vašata
Jiří Vašata
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit