Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 880 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

20 696 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 71 m²
Plocha zastavěná 405 m²
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 71 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 392467
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 77 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízím vám k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 o celkové výměře 77,43 m², který se nachází v klidné lokalitě Pardubic na ulici K Rozvodně. Byt je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, což novým majitelům poskytuje ideální příležitost k realizaci vlastních představ o bydlení. Součástí bytu je zasklená lodžie, která nabízí příjemné posezení s výhledem do okolí a na dětské hřiště. K bytu náleží sklepní kóje umístěná v přízemí domu pro další úložný prostor.

Dům, ve kterém se byt nachází, prošel nedávno kompletní revitalizací, což zahrnuje zateplení, novou fasádu, výměnu oken za plastová, oprava střechy, nový výtah a modernizaci společných prostor. Okolí domu je rovněž nově zrekonstruované a nabízí příjemné prostředí pro relaxaci a volný čas.

Byt má čistou podlahovou plochu o výměře 71,25 m² a je dispozičně rozdělený na tři samostatné pokoje, kuchyň, velkou chodbu, koupelnu s vanou a oddělenou toaletu. Bytové jádro je původní umakartové. Z jednoho pokoje je vstup na zasklenou lodžii o výměře 3,25 m². Sklep je o výměře 2,93 m².

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, kterou si jen můžete přát. V bezprostřední blízkosti se nachází několik mateřských a základních škol, což ocení především rodiny s dětmi. Pro sportovní nadšence je k dispozici široká škála sportovišť, včetně fitness center, tenisových kurtů a cyklostezek. Milovníci přírody ocení nedaleké parky a zelené plochy ideální pro procházky a odpočinek.

Nákupní možnosti jsou zajištěny několika supermarkety, obchody a tržnicí v blízkém okolí. Zdravotní péči poskytují dostupné lékařské ordinace a lékárny. Dopravní dostupnost je vynikající – zastávka MHD je jen pár kroků od domu a cesta do centra Pardubic trvá pouhých 10 minut. Pro majitele automobilů je k dispozici dostatek parkovacích míst přímo před domem.

Sousedské vztahy v domě jsou velmi přátelské, což přispívá k příjemnému bydlení. Okolní čtvrť nabízí také bohaté kulturní vyžití – pravidelně se zde konají trhy, kulturní akce a místní festivaly, které dodávají oblasti živý a komunitní charakter.

Tento byt představuje skvělou investici pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení v klidné a dobře dostupné části města. Neváhejte a přijďte se přesvědčit osobně o všech jeho přednostech.
Certifikovaný realitní makléř Michal Parák

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Parák
Michal Parák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Parák
Michal Parák
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit