Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • Info o ceně na dotaz
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Antonín Procházka

Základní informace

ID nemovitosti 387
Plocha pozemku 10 555 m²
Datum vložení před 3 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Pronájem nebo i koupě stavebního pozemku 10.555m2 na okraji obce Rozhraní. Je rovinatý, zatravněný, udržovaný, téměř obdélníkového tvaru cca 130m x 85m. Je určený k obytným a komerčním účelům.

Nachází se hned u silnice I/43, což je silnice I. třídy vedoucí z Brna přes Svitavy, Lanškroun a Králíky do Polska (směr Kladsko a Vratislav). Do města Svitavy je to jen 18km, do Letovic je to 7km, do Brna 45km, do Boskovic 18km.

V obci je vlaková zastávka na trase Brno - Česká Třebová.

Na pozemku je nové vybudovaný vlastní hlubinný vrt s bohatou vydatností a dále je na pozemku vybudované jezírko.
Elektrizace pozemku je v řešení. Na pozemek je vybudován sjezd.

V hloubce pod pozemkem je velké podzemní jezero, velká zásobárna vody. Pozemek je v lokalitě s bohatými zásobami pitné vody. V blízkosti jsou Březovské vodovody zásobující město Brno kvalitní pitnou vodou.

Na území je právně nezávazná územní studie a akustická studie, které Vám zašleme na vyžádání.

Pozemek je možné si i dlouhodobě pronajmout.

Regulativa dle územního plánu:

Plochy občanského vybavení komerční zařízení malá a střední (OM) Hlavní využití: - občanské vybavení (obchodní prodej vyjma volného skladování, ubytování, stravování, služby). Přípustné využití: - občanské vybavení (ochrana obyvatelstva, věda a výzkum), - veřejná prostranství, - sídelní zeleň, - dopravní a technická infrastruktura, - nemotorová doprava, - vodohospodářské využití, - zemědělské využití. Podmíněně přípustné využití: - v ploše Z9 chráněné venkovní prostory, chráněné venkovní prostory staveb a chráněné vnitřní prostory staveb za podmínky, že v nich bude prokázáno splnění hygienických limitů hluku ze stabilizované plochy dopravní infrastruktury silniční a za Územní plán Rozhraní 14 podmínky dopravního připojení prostřednictvím místní komunikace. Podmínky prostorového uspořádání: - intenzita využití stavebních pozemků max. 60 %.

Plochy smíšené obytné venkovské (SV) Hlavní využití: - bydlení, - rodinná rekreace, - občanské vybavení (kromě obchodního prodeje o výměře nad 200 m2 a hřbitova). Přípustné využití: - veřejná prostranství, - sídelní zeleň, - dopravní a technická infrastruktura, - nemotorová doprava, - vodohospodářské využití, - zemědělské využití. Podmíněně přípustné využití: - výroba a skladování za podmínky, že se jejich provozováním a technickým zařízením nenaruší užívání staveb a zařízení v jejich okolí a nesníží kvalita prostředí souvisejícího území a které svým charakterem a kapacitou nezvýší dopravní zátěž v území. Podmínky prostorového uspořádání: - intenzita využití stavebních pozemků max. 40 %, - rozmezí výměry stavebních pozemků 1 000 m2 2 000 m2.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Antonín Procházka
Antonín Procházka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Antonín Procházka
Antonín Procházka
Telefon zobrazit telefon