Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

38 183 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + DPH a úhrady za spotřebované energie
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
GENERA s.r.o.

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 10 hodinami
Plocha celková 278 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Vytápění podrobnosti Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 278 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti N01273
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Pronajmeme zcela nový prostor k podnikání o výměře 218 m2 s vlastním administrativním a sociálním zázemím 60 m2, který se nachází v energeticky velice úsporné budově.

Prostor je vhodný pro skladování, lehkou výrobu, služby, obchod, e-shop (aktuálně kolaudováno jako sklad a lehká výroba).

Nabízený prostor se nachází v kompletně rekonstruované a modernizované dvoupodlažní budově - rekonstrukce budovy byla dokončena v roce 2024. V rámci rekonstrukce byly realizovány úpravy pro dosažení co nejvyšší energetické úspornosti – masivní zateplení pláště a střechy, okna s trojskly, LED osvětlení, vytápění tepelným čerpadlem země-voda - třída energetické náročnosti budovy \"B - velmi úsporná\".

V přízemí je vlastní prostor k podnikání s užitnou plochou 218,13 m2; světlá výška prostoru do stropu je 2,60 m.

Do prostoru jsou tři oddělené vstupy: velká roletová vrata z úrovně terénu 3,65 x 2,40 m umožňující bezproblémovou manipulaci se zbožím, výrobky a materiálem, přímý vstup pro zákazníky z parkoviště dvoukřídlými prosklenými dveřmi 1,75 x 1,97 m a vstup z chodby spojující I. a II. NP.

Ve II. NP se nachází kompletní zázemí určené výhradně pro pronajímaný prostor: denní místnost 14,8 m2, kancelář 30,59 m2, WC ženy, WC muži, sprcha; kuchyňka je vybavena novou kuchyňskou linkou.

K budově je vybudován samostatný vjezd z ulice J. Jungmanna (není třeba jezdit přes areál); před budovou jsou parkovací místa pro nájemce a možnost pronájmu dalších venkovních zpevněných ploch.

V územním plánu se nemovitosti nacházejí v plochách VD - Plochy výroby a skladování, drobná a řemeslná výroba s hlavním využitím pro výrobu a skladování bez negativních dopadů na okolí, služby a obchod.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 GENERA s.r.o.
GENERA s.r.o.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 GENERA s.r.o.
GENERA s.r.o.
Telefon zobrazit telefon