Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiřina Motlová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 730
Plocha pozemku 1 050 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 050 m²
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 088 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu komerční prostory v obci Heřmanice , okres Náchod. Jedná se o uzavřený areál na břehu Labe. Výrobní, skladové a ubytovací kapacity v rámci nemovitosti. Objekt disponuje vlastní výrobou elektřiny 240/380V, pitná vody, plynu, Optického internetu až 2 Gbit/s.
Objekt vybaven zabezpečovacím a kamerovým systémem. Nájemní plochu je možné částečně přizpůsobit potřebám pronajímatele. Užitná plocha o velikosti 1050 m2. Parkování a byt v rámci areálu. Zrekonstruované sociální zázemí. Velmi vhodné pro energeticky náročnější provozy například na drobnou řemeslnou výrobu, sušení, chlazení, atd.
80 - 200 Kč za m2 / měsíc
Cena elektřiny dohodou - bez poplatků za distribuci elektřiny. Jedná se o obchodní prostory vhodné pro investici s vysokým potenciálem. Tento cihlový objekt se nachází ve velmi dobrém stavu. Objekt disponuje ideálním počtem 10 parkovacích míst, což je značnou výhodou pro potenciální investory.
Jednou z klíčových výhod této nemovitosti je její strategická poloha s vynikající dostupností dopravy. Díky blízkosti dálnice a silnice je zajištěna snadná a rychlá dostupnost pro zákazníky. Kromě toho je objekt napojen na zdroj vody pro celý objekt a disponuje plynovodem pro pohodlné vytápění a provoz. S možností pronájmu těchto prostor můžete dosáhnout atraktivní návratnosti investice a stabilního příjmu z pronájmu.
Tato nemovitost nabízí investiční příležitost s vysokým potenciálem a výhodnou polohou pro podnikání. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiřina Motlová
Jiřina Motlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiřina Motlová
Jiřina Motlová
Telefon zobrazit telefon