Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

55 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + zálohy na služby a energie ve výši cca 5.000,- Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jiří Schramm

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Okna Hliníková
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 320 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Druhy bytů Klasický
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti N00408
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 14 dny
Plocha celková 159 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu exkluzivní novostavbu hezkého bytu 5+kk s velkou terasou z developerského projektu Nové Ohrazenice v Pardubicích. Bytový dům Perseus, ve kterém se byt nachází, je dokončen a zkolaudován. V domě je umístěn bazén pro batolata a děti předškolního věku s dětským koutkem a sálem na sportovní aktivity. Nabízený byt se nachází v posledním 4. nadzemním podlaží budovy s panoramatickým výhledem do okolí. Celková obytná plocha bytu je 159 m2. V uvedené výměře není započítána velká terasa o výměře 161 m2. Celková užitná plocha bytu s terasou je dohromady 320 m2.
Do bytu se vstupuje přes prostornou chodbu z které je vstup do všech obytných místností bytu. Byt se skládá z příjemně velkého a dobře dispozičně řešeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem vč. kuchyňské linky se spotřebiči zn. Siemens a čtyř samostatných ložnic. Díky velkým proskleným plochám je obývací pokoj hezky prosvětlený a nabízí propojení pokoje s velkou a prostornou terasou s hezkým výhled do okolí a na zeleň. Terasa je situována na jihozápad. Byt disponuje dvěma prostornými šatnami, dvěma koupelnami (jedna s vanou a druhá se sprchovým koutem) a dvěma WC. U hlavní ložnice rodičů se nachází samostatná koupelna s WC a sprchou a šatnou. Ze dvou ložnic je výstup na terasu. Byt je zařízený vestavěným nábytkem na míru, viz. fotografie. Na podlahách jsou položeny vinylové podlahy a dlažba, instalovány jsou kvalitní obložkové zárubně a kvalitní vnitřní dveře. Okna jsou hliníková a plastová s venkovními hliníkovými žaluziemi, vytápění a ohřev TUV je řešen dálkově - horkovodem. V koupelně je ve standardním provedení el. podlahové topení.
Bytový dům se nachází v klidné lokalitě na okraji Pardubic s kompletní občanskou vybaveností (škola a hřiště vedle projektu + veškerá síť obchodů Globus, Albert, Baumax a mnoho dalších) a dobrým dopravním spojením na Hradec Králové a Prahu a do centra Pardubic. Zastávka MHD je cca 250 m od domu.
K bytu je možno využívat dvě parkovací stání v suterénu domu a dva sklepy. Nastěhování do bytu je možné ihned. Podrobnější informace o nabídce a pro možnost prohlídky bytu kontaktujte makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jiří Schramm
Bc. Jiří Schramm
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jiří Schramm
Bc. Jiří Schramm
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit