Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

94 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky, el., plyn, parkování, provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jakub Pokorný

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 77781
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 144 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Druhy bytů Loft
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 168 m²
Patro 3.
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 168 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu zcela nový, unikátní penthouse o dispozici 4+kk, který splní i ty nejnáročnější požadavky na komfort a eleganci. Tento výjimečný byt se nachází v prestižní diplomatické čtvrti, v těsné blízkosti královské obory Stromovka. Penthouse nabízí 167,7 m² podlahové plochy a 2 prostorné terasy o celkové rozloze 97,65 m².

Po přímém vstupu z výtahu se ocitnete ve velkolepém obývacím pokoji s plně vybavenou designovou kuchyní, která je osazena nejmodernějšími spotřebiči. Byt dále disponuje dvěma světlými pokoji a luxusní hlavní ložnicí s vlastní en-suite koupelnou, která zahrnuje vanu, sprchový kout a toaletu. Druhá koupelna, vybavená sprchovým koutem a toaletou, je přístupná z hlavní chodby.

Dominantou penthousu jsou dvě exkluzivní terasy. Jedna z nich, s přístupem z obývacího pokoje, poskytuje příjemný prostor pro posezení s přáteli. Druhá, střešní terasa nabízí jedinečné výhledy a skvělé zázemí pro relaxaci.

K bytu je možné za příplatek pronajmout až dvě parkovací stání s možností dobíjení elektromobilů. Tento moderní byt je vybaven podlahovým topením s možností regulace každé místnosti zvlášť, centrální klimatizací, rekuperační jednotkou a centrálním vysavačem. Komfort bydlení je podtržen chytrou domácností, která umožňuje pohodlné ovládání osvětlení, rolet a vzduchotechniky přímo z centrální jednotky.

Lokalita nabízí nejen klidné prostředí, ale i blízkost všech potřebných služeb. Pár kroků od rezidence se nachází vstup do parku Stromovka skrze Gotthardskou bránu, ideální místo pro odpočinek a sportovní aktivity. V bezprostřední blízkosti najdete také vyhlášenou restauraci Na Slamníku a gurmánský zážitek zajišťuje i Hotel Schwaiger. V okolí se nachází řada škol, školek a sportovních zařízení.

Zálohové poplatky za služby: 7 500 Kč/měsíc
Parkovací stání: 1. místo za 4 000 Kč/měsíc, 2. místo za 6 000 Kč/měsíc
Spotřeba plynu elektřiny dle skutečné spotřeby

Tento penthouse nabízí jedinečné spojení moderního luxusu, klidného prostředí a výborné dostupnosti do centra města. Nechte se okouzlit dokonalým bydlením, které předčí všechna vaše očekávání!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jakub Pokorný
Ing. Jakub Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jakub Pokorný
Ing. Jakub Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti