Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

47 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + zálohy na služby 9500 kč + elektřina, kauce, provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Kubát

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
ID nemovitosti N07302
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 102 m²
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný plně vybavený byt 4+kk, plochou 102 m2, který se nachází ve 2. patře novostavby z roku 2016 na Libeňském ostrově.
Byt je vybaven moderní prostornou kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, indukční deska, trouba, digestoř, myčka). Obývací část je nevybavena, najdeme zde velká francouzská okna a vstup na balkon s výhledem na doky. V bytě najdeme tři pokoje. V jednom z pokojů se nachází velká vestavná šatní skříň a vlastní koupelna s vanou a toaletou. V dalším pokoji je vestavná skříň s pracovním stolem. Třetí pokoj je nevybavený. Dále byt nabízí druhou koupelnu s vlastní toaletou a sprchovým koutem. V bytě taky najdeme prostornou chodbu se skříní a taky technickou místnost s pračkou a sušičkou.

K bytu náleží prostorný sklep a vlastní garážové stání.

V místě je výborná občanská vybavenost - obchody, služby, restaurace, kavárny, lékárna. V docházkové vzdálenosti od domu je např. známá Vltavská cyklostezka, park Thomayerovy sady nebo taky pro milovníky Golfu Prague City Golf Rohan. V docházkové vzdálenosti najdeme stanici metra Palmovka nebo tramvajovou zastávku Libeňský most.

Měsíční nájem - 47500 Kč, záloha za služby spojené s užíváním bytu 9500 Kč, + elektřina se převádí na nájemníka, kauce a provize.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že objekt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto objektu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, vyúčtování, dodatky, apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Kubát
Lukáš Kubát
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Kubát
Lukáš Kubát
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti