Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

35 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 119 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 60082
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme luxusní byt dispozice 4,5kk o velikosti 120m2 + garáž a předzahrádka k pronájmu v jedné z nejhezčích lokalit v Hradci Králové a to na jižních svazích na Novém Hradci Králové. Dvoupodlažní byt se nachází v rezidenční novostavbě, která Vám nabízí nádherné a unikátní místo pro vaše poklidné bydlení v těsné blízkosti Novohradeckých lesů.
 
Byt s předzahrádkou je součástí dvojdomu s 2 x 3 byty a je navržený tak, aby uspokojil požadavky i nejnáročnějších klientů. Naleznete zde 3 ložnice, pracovnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem, šatnu, komoru a 2 koupelny se sprchovým koutem nebo vanou. V interiéru jsou volené velmi kvalitní materiály - vinylové podlahy, velká okna s izolačními trojskly, bezfalcové interiérové dveře, obklady v koupelnách a WC až do stropu, podomítkové baterie, celoplošné podlahové vytápění, klimatizace, předokenní žaluzie, skleněné zábradlí, funkčně řešena zahrada. . Na střeše má byt vlastní solární elektrárnu s možností nabíjení elektromobilů přímo v garáži. Solární elektrárna výrazně snižuje náklady na spojené s užíváním bytu. Prostorná vstupní hala, vestavěné skříně, šatny u ložnice nabízí dostatek úložného prostoru. Dále byt disponuje moderním kuchyňským koutem. K bytu náleží ještě druhé parkovací stání.

Do bytu je možno se nastěhovat od 1.2.2024.

 V pěší vzdálenosti do 1 km naleznete – školku, školu, restaurace, obchody, dětská hřiště, dětský lékař, venkovní posilovnu, fotbalové hřiště, vyhlášenou pekárnu, cyklostezky, inline stezky a v zimě běžecké tratě, hvězdárnu, jízdárnu, rybníky a mnoho dalšího. 250 m od bytu je zastávka MHD kluky.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right