Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

15 000 Kč za měsíc

E

Nehospodárná

  • + 3.200 Kč energie + elektřina a plyn
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Lukáš Rejfek

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 3138
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před 22 dny
Plocha užitná 74 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu pěkný prostorný byt 3+1 v Hradci Králové v Orlické kotlině, ul. Ladova. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží zděného bytového domu, celková výměra bytu je cca 74,4 m2. Dispozice: vstupní chodba, komora, koupelna, samostatné WC, obývací pokoj s francouzským oknem, 2x pokoj a kuchyň + k bytu náleží sklepní kóje v suterénu domu. Výhodou bytu je umístění ve zvýšeném přízemí a 2 pokoje orientované do zeleně. Byt je po celkové rekonstrukci: nová koupelna, sprchový kout, WC, podlahy (vstupní prostory a kuchyň vinyl, pokoje PVC), nové rozvody elektřiny po celém bytě, kuchyň. V kuchyni je k dispozici nová kuchyňská linka, vestavná myčka (60 cm), kombinovaný sporák (vaření plyn, trouba elektrická), v koupelně je skříňka pod umyvadlo a zrcadlo. V bytě se dále nachází pračka a sedací souprava, které je případně možné odstěhovat. K dispozici je zřízená přípojka pro Vodafone internet a kabelovou televizi (původně UPC), pevná linka Cetin (O2) a parabola pro příjem z Astra (Skylink).
Byt nabízí příjemné bydlení v klidné lokalitě. Veškerá občanská vybavenost v místě: školka, jesle, poliklinika, zastávka MHD, Penny Market, Kubištovy sady atd. Parkování je možné pro rezidenty na základě parkovací karty přímo před domem (podmínkou vydání parkovací karty je trvalý pobyt vlastníka auta). Ohřev vody i topení dálkově (Opatovice).
Měsíční nájemné činí 15.000 Kč + záloha 3.200,- Kč (voda, teplo, osvětlení společných prostor, atd.) + elektřinu a plyn (na vaření) si nájemce nahlásí na sebe. Při podpisu nájemní smlouvy požadována jistota (kauce) ve výši 20.000,- Kč. Provize RK ve výši jednoho nájmu. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem a nájemce nekuřáky bez zvířat. Volný od června.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Lukáš Rejfek
Ing. Lukáš Rejfek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Lukáš Rejfek
Ing. Lukáš Rejfek
zobrazit telefon