Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

23 500 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N106067
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 72 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěkný, světlý byt o dispozici 2+kk s balkonem a parkovacím stáním v podzemních garážích. Užitná plocha bytu je 67 m2 + balkon 5 m2. Tento byt v osobním vlastnictví se nachází v 3. NP zděného zatepleného domu s výtahem v ulici Lanžhotská, ve vyhledávané lokalitě Praha – Zličín.

Dispozici bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (varná deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba, myčka i prostorná lednice) o výměře 33,5 m2. Z obývacího pokoje je vstup na balkon (5 m2) s hezkým výhledem. Dále je zde ložnice (12,6 m2), komora s oknem, kterou lze využívat jako pracovnu (5,5 m2), koupelna se sprchovým koutem (5,5 m2), samostatné WC (1,5 m2), chodba s vestavěnými skříněmi (6,6 m2) a komora umístěná na chodbě domu hned vedle vstupních dveří do bytu (2,2 m2). K dispozici je privátní oplocená zahrada, která je přístupná pouze pro rezidenty domu.

Budova se nachází v klidné rezidenční lokalitě blízko parku Na Prameništi, pouhých pár minut chůze od obchodního centra Metropole Zličín a stanice metra linky B - Zličín, s výbornou dostupností do centra. V docházkové vzdálenosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost.

Nájemné činí 23.500 Kč měsíčně + zálohy na služby a energie ve výši 4.400 Kč. Elektřina se převádí na nájemníka. Vratná kauce je stanovena ve výši jednoho nájmu, provize RK 1x nájem. PENB kategorie B - velmi úsporná. Pro více informací a případné prohlídky kontaktujte makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106067.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Tomáš Roček
Ing. Tomáš Roček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Tomáš Roček
Ing. Tomáš Roček
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti