Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

45 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + Poplatky viz text
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Vlašicová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 136203-1
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Balkóny Terasa
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 70 m²
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 4.

Popis nemovitosti

K pronájmu od 1. 8. 2024 je k dispozici vybavený nadstandardní penthousový byt 2+kk o rozloze 70 m2 situovaný v 5 nadzemním podlaží novostavby Rezidence U Veleslavínského zámku na Praze 6 s výtahem.

Hlavní dominantou bytu je terasa o rozloze 56 m2 v délce celého bytu, která nabízí soukromí a výhledy do zeleně a lze na ní vstoupit ze všech místností v bytě, včetně koupelny. Byt disponuje jednou ložnicí s postelí a ortopedickými matracemi a úložným prostorem, vestavěnými skříněmi, koupelnou s vanou a toaletou, oddělenou toaletou, prostorným obývacím pokojem s terasou a nábytkem. Pohovka je polohovatelná a nabízí další úložný prostor. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout vybaven všemi spotřebiči a praktickým ostrovem s barovými židlemi. Společně s oddělenou toaletou je umístěna pračka značky Bosch. Byt je vybaven nábytkem viz fotografie. Úložný prostor nabízí i prostorný soukromý sklep.

Samozřejmostí je klimatizace Toshiba a součástí nájemného je i parkovací stání v garáži se samostatným vjezdem. Kromě klimatizace má také podlahové vytápění, byt je výborně klimaticky řešen, velkoplošná okna jsou vybavena automatickými venkovními žaluziemi.

Poplatky jsou přibližně 6 000 Kč / měsíčně včetně vytápění a spotřebu elektřiny hradí nájemce samostatně. Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů + provize realitnímu makléři ve výši jednoho nájmu + DPH.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Vlašicová
Lucie Vlašicová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Vlašicová
Lucie Vlašicová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti