Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 500 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Václav Adamčík

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 85 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 85 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 386647
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 85 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím krásný prostorný byt 2+1 o celkové výměře 85 m2 na ulici Českobratrská v Ostravě. Jedná se o žádanou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností v samém centru města. Tento prostorný krásný byt s neskutečným kouzlem Vás učaruje. Byt se nachází v bytovém domě s vnitroblokem.

Byt má prostornou vstupní chodbu s úložnými prostory, která propojuje celý byt. Kuchyň včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči (vestavěná el. trouba, varná deska, myčka nádobí, lednice a digestoř) a obývací pokoj. V kuchyni je dále spíž, a malý zadní pokoj, který byl využívám jako komora a pracovna. Velkorysý obývací pokoj s parketami je včetně nábytku. Prostorná ložnice také s parketami je vybavena nábytkem a manželskou postelí. V ložnici je dále velká vestavná skříň. V bytě je kombinace parket a dlažby. Koupelna má vanu se sprchovou zástěnou, pračku, topný žebřík. Všude je keramický obklad a dlažba. Závěsné WC je samostatné.

Bytový dům je udržovaný s možností posezení ve dvoře. Byt je velmi pěkný a kompletně vybavený.

Byt se nachází ve skvělé lokalitě s kompletní občanskou vybaveností v dosahu pěší chůze. Pro bližší informace, a prohlídku prosím volejte.

Cena: pronájem 14 500,- Kč + služby 3 150,- Kč (voda, topení, úklid) za měsíc/1 osoba. Kauce je 25 000,- Kč. Elektřinu si nájemník převádí na sebe. Možnost využít také sklep. Bližší informace Vám rád sdělím telefonicky, nebo na prohlídce. Byt je aktuálně volný.

We offer for rent a large apartment in ul. Českobratrská, Ostrava. The apartment has bedroom and large livingroom with dining room a with kitchen. Kitchen is including all necessary appliances with fridge and dishwasher. The bathroom has sink, bath, washing machine, and toilet is separate.

Price: rent apartment 14 500 CZK + apartment utility fee is 3 150 CZK (including water, heating, parking). The tenant transfers the electricity to himself. The apartment is available. Deposit is 25 000 CZK. The fee for RE/MAX for mediation is 1x rent including utility fee services.

For more information please call or send email. Thank you.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Václav Adamčík
Ing. Václav Adamčík
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit