Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 000 Kč za měsíc

A

Mimořádně úsporná

  • Měsíční nájem je stanoven na 12.000,- Kč, zálohy na služby ve výši: 3.000,- Kč. V těchto platbách ne
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ivan Horňák

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 58 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 58 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 956
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 66 m²

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout pronájem úsporného (PENB A - 32,2 kWh/m2/rok), bytu 2+1 v osobním vlastnictví na Malé Straně v Týně nad Vltavou, v Orlické ulici č. p. 305. Nabízený byt je umístěn v prvním patře (zvýšeném přízemí) dvoupatrového zděného domu bez výtahu.
Dispozice bytu nabízí místnosti: chodby (2,85 x 1,31 = 3,7 m2), kuchyně (4,09 x 2,9 = 11,9 m2), spíže (1,54 x 0,8 = 1,2 m2), obývacího pokoje (5,23 x 4,12 = 21,6 m2), ložnice (4,13 x 3,45 = 14,3 m2) a koupelny (2,48 x 1,83 = 4,6 m2) se záchodem (1,2 x 0,75 = 0,9 m2). Obývacím pokojem a ložnicí je byt orientován k jihovýchodu, okno kuchyně hledí k jihozápadu.
Nabízený byt byl před sedmi lety částečně rekonstruován. Stávající zděné jádro bylo dispozičně upraveno na koupelnu se záchodem. V bytě byly položeny nové podlahy – ve vstupu, koupelně se záchodem a kuchyni byla keramická dlažba, v pokojích dřevěná plovoucí podlaha. Koupelna je osazena vanou, umývadlem a elektrickým bojlerem, najdeme zde i místo pro automatickou pračku. Kuchyně je vybavena zánovní kuchyňskou linkou se dvěma pracovními plochami a elektrickým sporákem s pečící troubou.
Dům s nabízeným bytem prošel zásadní revitalizací – byla zde vyměněna okna, opravena střecha, zateplena fasáda a vyměněny stoupačky. Naměřená podlahová plocha bytu čítá 58,2 m2. Oproti zveřejněným fotografiím je nyní byt nově vybílen.
Měsíční nájem je stanoven na 10.000,- Kč, zálohy na služby ve výši: 3.000,- Kč. V těchto platbách není započítána elektřina v bytě a internetové připojení (nájemce si dodávku sjedná vlastní smlouvou s poskytovateli). Nájemné a zálohy na služby se hradí na měsíc dopředu, podmínkou pronájmu je složení vratné jednoměsíční kauce (13.000,- Kč) a nákladů realitního a právního servisu (13.000,- Kč). Při podpisu smlouvy to pro nájemce znamená platbu ve výši 39.000,- Kč.
Pronajímatel má zájem o dlouhodobý, bezproblémový a oboustranně slušný nájemní vztah. Upřednostňuje nájemce s trvalým pracovním poměrem, bez závislosti na příjmu sociálních dávek, nekuřáky, bez domácích mazlíčků.
Zájemce o pronájem si dovoluji zdvořile požádat o pozorné seznámení s inzercí. Společně s pronajímatelem uvítáme bližší informace o Vás (např. kde pracujete, v jakém počtu osob hodláte bytu užívat, zda máte zájem o dlouhodobý pronájem). Prosím, kontaktujte mě výhradně prostřednictvím e-mailu, včeském jazyce tak, abych mohl Váš zájem vyhodnotit společně s pronajímatelem. Na zprávy SMS, messengeru a WhatsAppu nemůžu okamžitě plnohodnotně reagovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon