Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 450 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alex Csizmár

259 187 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 786 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 786 m²
ID nemovitosti 77493
Plocha pozemku 2 895 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte nemovitost ve Španělsku v oblasti Marbella? Rádi Vám poradíme s výběrem. Nabízíme prázdninové nemovitosti, investiční nemovitosti i nemovitosti k trvalému bydlení. Zajistíme pro Vás kompletní realitní servis včetně případného následného pronajímání.

Představujeme vám tuto zbrusu novou moderní vilu v exkluzivní uzavřené komunitě Monte Mayor v Benahavisu v Malaze. Tato luxusní nemovitost nabízí prostornou obytnou plochu 786,47 m2 a může se pochlubit 5 ložnicemi, takže je ideální pro rodiny nebo ty, kteří hledají dostatek prostoru. Tato vila se nachází na velkém soukromém rohovém pozemku o rozloze přibližně 2895 m2 a nabízí otevřený výhled a pocit soukromí.
Při vstupu do vily vás přivítá chodba s dvojitou výškou s výhledem na vodní vrstvu, která vytváří velkolepý a elegantní vstup. Panoramatický výhled z chodby ukazuje úchvatné golfové hřiště Marbella, majestátní horu La Concha a historický hrad Monte Mayor. Otevřený půdorys vily umožňuje plynulý tok mezi obytnými prostory a vytváří pocit jednoty a prostornosti. Jedním z výrazných prvků této vily je nádherné dřevěné schodiště ze skla, které jí dodává nádech sofistikovanosti a elegance. Když vystoupáte po schodišti, najdete solárium o rozloze 110 m2 s 360° výhledem na hory, údolí a golfové hřiště. Tato střešní oáza je ideálním místem k odpočinku a vychutnávání si krásy okolí.
Stejně působivé jsou i venkovní prostory této vily. Dům je obklopen několika terasami, včetně příjemné verandy, kde si můžete vychutnat stolování pod širým nebem nebo jen tak odpočívat a slunit se. Objekt je zasazen do velké kamenné zahrady se zdí a dvěma úrovněmi, což vytváří pocit klidu a soukromí. Ústředním bodem venkovního prostoru je báječný nekonečný bazén s chill out zónou/ohništěm, který nabízí ideální místo k ochlazení a zábavě hostů.
Tato vila je navržena s vynikajícími kvalitami povrchové úpravy, které zajišťují luxusní a pohodlné bydlení. V celém objektu je instalováno podlahové vytápění, které poskytuje teplo a pohodlí v chladnějších měsících. K dalším pozoruhodným prvkům patří venkovní kuchyně, vířivka, šatna v přízemí a sklepní sklad. Kromě toho je k dispozici garáž/parkovací místo pro více než 3 auta, které poskytuje dostatek prostoru pro vozidla.
Souhrnně lze říci, že tato luxusní moderní vila v Monte Mayor v Benahavisu nabízí dokonalou kombinaci moderního designu, nádherného výhledu a luxusního vybavení. Prostorné obytné prostory, soukromý rohový pozemek a vynikající vlastnosti povrchové úpravy činí z této nemovitosti ideální volbu pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlný životní styl v prestižní lokalitě.

Prodejní cena nemovitosti je 2.450.000 Eur.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alex Csizmár
Alex Csizmár
zobrazit telefon