Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 700 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Pecková

178 114 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N6274
Plocha pozemku 457 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení 29. března 2023
Plocha užitná 317 m²
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme designovou vilu s bazénem a wellness, která se nachází v klidné části města Zadar - Kožino, v pěší vzdálenosti od malebné pláže nedaleko Zadaru. Jedná se o novostavbu navrhovanou ve spolupráci s interiérovým architektem za použití kvalitních materiálů ve velmi vysokém standardu. Vila je ve čtvrté řadě od moře, v nerušné ulici, která vede přímo na pláž.

Dispozice přízemí nabízí chodbu, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ložnici s koupelnou, která může sloužit například jako pokoj pro hosty, dále toaletu pro hosty a spíž. Z tohoto patra lze vstoupit na prostornou terasu s venkovním posezením, včetně venkovní kuchyně s grilem a ohništěm. U terasy se nachází vyhřívaný bazén s vodopádem o velikosti 22 m2 se stínící plachtou. Z terasy je dále vstup na zahradu, která díky vzrostlým stromům nabízí plnohodnotné soukromí.

První patro disponuje třemi ložnicemi, každá s vlastní koupelnou, přičemž z každého pokoje je možný výstup na druhou terasu orientovanou na jih s krásnými výhledy na moře.

V polosuterénu se nachází prádelna, strojovna, kulečník, společenská místnost s kuchyní, finská sauna, turecká sauna, koupelna a hala s vanou.

V celé vile byl použitý velmi vysoký standard materiálů a technologií, ve všech pokojích je podlahové vytápění pomocí tepelných čerpadel, stropní vytápění a chlazení, krb (komín), přípojka podlahového ventilu na všech skleněných stěnách. Dům má invertorové tepelné čerpadlo a fotovoltaické napětí 9 kW. Dále je zde centrální vysavač, video dohled s alarmem, vodní filtr, chlórový filtr, zásobník teplé vody na 500 litrů. Parkovat je možné na nádvoří domu, kde je přístřešek pro jedno auto.

Kožino je velmi příjemná a klidná rezidenční lokalita, která není turistická a při tom je v pěší vzdálenosti podél moře dostupná městu Zadar. Zároveň však nabízí základní občanskou vybavenost pár minut chůze od domu – potraviny, restauraci. Nabízí tak čisté a přírodní pláže.

Třída energetické náročnosti G je uvedena pouze dočasně z důvodu plnění zákonných požadavků, průkaz je zadán k vypracování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Pecková
Veronika Pecková
zobrazit telefon