Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • volejte makléři
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Simona Tipoa

Základní informace

Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 4322
Plocha pozemku 240 m²
Bazény Venkovní
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 289 m²

Popis nemovitosti

Samostatně stojící apartmánový dům s úchvatným výhledem, 1.řada od moře, bazén, Meka Draga

Nabízíme k prodeji samostatně stojící apartmánový dům na třech podlažích s celkovou plochou vč. teras 289 m2, obytný prostor 150 m2 (plus 33,4 m2 vnitřní terasy), z toho zastavěná plocha domu činí 86 m2, celkový pozemek 240 m2.

Dům je v současné době rozdělen na přízemní privát a horní dvě patra s možností komerčního využití. Je zajištěno naprosté soukromí a nezávislé vstupy do obou částí.

Privát/přízemí (4 + 2 osoby):
• dva pokoje, koupelna/WC, kuchyň, velká terasa s posezením, grilem a relaxační částí, dále pak technické zázemí (prádelna, menší pokojík/sklad a sklep).

Horní komerční část domu (8 osob):
• přízemí: apartmán s kuchyní, ložnicí, obývací částí, koupelnou, terasou,
• podkroví: dva samostatné pokoje se samostatnými vstupy, každý se samostatnou koupelnou, terasou a případnou přípravou na menší kuchyňské linky.
Tato horní část má k dispozici zastřešenou terasu u bazénu, venkovní sprchu, krb a bazén (3,5 x 5,5 m).

Dům byl kompletně rekonstruován v roce 2017 a poslední 4 roky procházel opět celkovou modernizací (nové tepelné čerpadlo k bazénu, klimatizace v horních pokojích, kompletní renovace dřevěných okenic, všechny nové vstupní i vnitřní dveře, nové exotické dřevo kolem bazénu i v přízemí domu, obložení bračským kamenem ve spodní části domu, nové dřevěné postele a doplňkový nábytek na zakázku včetně nových matrací, nové dubové venkovní posezení taktéž na míru a další..).

Nemovitost se nabízí opravdu včetně kompletního vybavení, zařízení a zásob (robot do bazénu, paddle bordy, pračka, sušička, vysavač, ložní prádlo..), nachystána bez jakýchkoliv dalších investic k případnému pronájmu. Pouze horní část domu a její komerční využití Vám v případě zájmu zaručí velmi slušnou výtěžnost s možností celoročního užívání privátní části nebo možnost pronajmutí celého objektu. V případě zájmu o bližší informace Vám je velmi rádi poskytneme osobně.

V případě, že hledáte lokalitu pro chvíle odpočinku a relaxace, Meka Draga je to správné místo. Zátoka je na konci slepé ulice, ráno slyšíte pouze racky a rybáře. Dům má jedny z nejhezčích výhledů od bazénu i teras, celý den máte k dispozici jak slunce, tak stín na terasách.

Lokalita, která je vyhledávaná místními obyvateli jako rekreační oblast má i místí dvě kavárny a každodenní pojízdný obchod. Tento záliv Novigradského moře s výhledem na nádherné pohoří hor Velebit a ústí řeky Zrmanja (slavné kaňony) je současně velmi atraktivní pro turisty.

Dům je vzdálený pouze 30 minut jízdy od letiště v Zadaru a 40 min do Zadaru.
Další v okolí:
Vodopády na řece Zrmanja - Barberov buk (kanoe, rafty) do 20 minut.
Národní park Paklenica do 50 minut.
Národní park Krka do 50 minut.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Tipoa
Simona Tipoa
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Tipoa
Simona Tipoa
Telefon zobrazit telefon