Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikola Zajícová

40 285 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105903
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 900 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 130 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro dvougenerační bydlení nebo skvělou investiční příležitost? Představujeme Vám rodinný dům v klidné a přírodou obklopené lokalitě Vrchlabí - Podhůří. Tento zachovalý dům se může pochlubit dvěma samostatnými bytovými jednotkami, každou o dispozici 3+1, což z něj dělá ideální volbu jak pro vícečlennou rodinu, tak pro investory hledající výnosnou nemovitost.

Každá z bytových jednotek disponuje prostornými a světlými místnostmi, které nabízejí dostatek prostoru a komfortu pro všechny členy rodiny. Díky rozdělení na dvě samostatné jednotky je možné využívat dům jako dvougenerační bydlení, kde každý bude mít své soukromí, nebo pronajímat jednu z jednotek a generovat tak stabilní příjem.

Dům je obklopen rozlehlou a rovnou zahradou, která je ideální pro rodinné oslavy, grilování, nebo jen pro relaxaci po náročném dni. Na pozemku se nachází také samostatně stojící garáž, která poskytuje dostatek prostoru pro parkování nebo uskladnění věcí.


Vrchlabí - Podhůří je malebná a klidná oblast, která nabízí blízkost přírody a zároveň snadný přístup do centra města. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Lokalita je také výborným výchozím bodem pro turistiku Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105903.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikola Zajícová
Nikola Zajícová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikola Zajícová
Nikola Zajícová
zobrazit telefon