Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Petr Čížek

50 849 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
ID nemovitosti CZK2431
Plocha celková 114 m²
Plocha užitná 169 m²
Elektřina 230 V
Datum vložení před 16 dny
Plocha pozemku 1 047 m²
Plocha zastavěná 114 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha obytná 169 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu - novostavby z roku 2019 v krásné a klidné lokalitě.

Vítejte v trutnovské části Poříčí, v ulici K Remízku - jde o klidnou a neprůjezdnou polosamotu s několika novostavbami rodinných domů. K prodeji nabízíme velký patrový rodinný dům, který je umístěn na konci této lokality.

Novostavba byla kolaudována v roce 2019, jde o zděný dům s dispozicí 6+kk, se dvěma nadzemními podlažími a půdním prostorem, s celkovou výměrou obytné plochy 169 m2.

V přízemí se nachází vstup do domu, zádveří, chodba, velmi prostorný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyňskou částí a vstupem na zahradu, ložnice - také se vstupem na zahradu, koupelna s masážním sprchovým koutem a wc, technická místnost a komora v prostoru pod schodištěm. Vstup do domu je koncipován jako bezbariérový.

V patře jsou umístěny celkem 4 větší pokoje, jeden z nich navíc s kuchyňským koutem. Dále koupelna a samostatná místnost wc.

Dům je napojen na elektrickou energii, vodovod, odpadní vody svedeny do kanalizace. Vytápění domu zajišťují krbová kamna s výměníkem, sekundárním zdrojem je elektrický kotel, ohřev vody bojlerem. PENB B.

Pozemek je o celkové výměře 1.047 m2, je rovinatý a celý oplocen. Zahrada je umístěna za domem a je koncipována zejména jako odpočinková zóna - se zapuštěným bazénem, vířivkou, okrasným jezírkem s japonskými Koi kapry a množstvím okrasných stromů a keřů. Součástí je dále dřevěná pergola pro posezení, dřevník, skleník a plechový zahradní domek.

Dům je multifunkční stavbou a vyhovuje nárokům na moderní bydlení. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní a funkční dům s dostatkem místností, který se nachází v klidné lokalitě.

Trutnov je městem s plnou občanskou vybaveností, v přímé blízkosti krkonošských středisek a v blízké budoucnosti s napojením na dálnici D11.

Kupní cena za nemovitost činí 11.990.000,- Kč. Právní servis, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Financování koupě domu Vám rádi zajistíme a o vše se postaráme. Budeme se na vás těšit u prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Čížek
Mgr. Petr Čížek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petr Čížek
Mgr. Petr Čížek
Telefon zobrazit telefon