Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Reality Ševčíková

37 957 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 102 m²
ID nemovitosti 2153826842
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 777 m²

Popis nemovitosti

Prodej novostavby rodinného domu s velkorysou dispozicí 5+kk v Třebechovicích pod Orebem – ulice Plukovníka Zavorala. Dům vyniká nejen skvělou dispozicí, ale i výbornou lokalitou. Klidná část města a pouhých 10 minut chůze do centra. Doprava do Hradce Králové je pohodlná, jak veřejnou, tak automobilovou, do centra HK za 20 minut. V ideální dostupnosti jsou i města jako Kvasiny (30 min.), Týniště nad Orlicí (10 min.) nebo Rychnov nad Kněžnou (28 min.).

Dispozice domu: zádveří, technická místnost s prostorným prostorem pro pračku a sušičku, chodba, samostatné WC s umyvadlem, koupelna s vanou, sprchovým koutem a druhé WC, obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelnou, vstupem na zahradu a čtyři neprůchozí pokoje. Dům dále nabízí velkorysou, pochozí půdu, která slouží jako skvělý úložný prostor.

Dům je vybaven podlahovým vytápěním, které zajišťuje tepelné čerpadlo pro vytápění i ohřev vody. V obývacím pokoji je příprava na krbová kamna. Energetická náročnost budovy: třída B. Celková obytná plocha domu činí 102 m2 a celková plocha pozemku činí 777 m2. Dále se před domem nachází dlážděné parkovací stání pro 2 automobily. Před předáním novému majiteli bude pozemek vyrovnán návozem zeminy.

Tento dům splňuje nároky na moderní bydlení i pro větší rodinu a poskytuje dostatek místa pro všechny její členy i práci doma. Dům se nachází mimo hlavní zástavbu s jedním přímým sousedem. Z druhé strany domu bude v budoucnu zbudován menší park.

Uvedená cena je včetně právního servisu, provize realitní kanceláře a zajištění financování na pořízení této nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Reality Ševčíková
Reality Ševčíková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Reality Ševčíková
Reality Ševčíková
Telefon zobrazit telefon