Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 800 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

33 079 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 60549
Plocha pozemku 635 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 108 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 138 m²

Popis nemovitosti

Chtěli byste na Vánoce bydlet v novém domě? Pokud ano, máme pro Vás nabídku krásného domu 4kk v obci Stolany u Chrudimi. Dům je typově bungalov, přízemní, samostatně stojící se zastavěnou plochou 138 m2, s dispozicí 4+kk (108 m2) s pozemkem o celkové ploše 635m2, nacházející se ve stávající vilové zástavbě s rodinnými domy. Předpokládaný termín dokončení a kolaudací je v říjnu 2024.

Dům je prostorný, světlý, po vstupu se nacházíme v zádveří s chodbou (3,6 m2) s prostorem pro vestavěnou skříň. Kuchyň s jídelnou (27,7 m2) + spíž (1,9 m2), která je propojená se vstupem do obývacího pokoje (24,5 m2) tvoří jednu velikou místnost o celkové ploše 52,2 m2. Dále zde máme tři ložnice (14,1 m2, 10 m2 a 10,8 m2). Velkou výhodou kuchyně je navazující samostatná spíž s oknem pro uložení potravin. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a vanou (160x80), topným žebříkem, umyvadlem a společně s WC. V domě je další samostatné WC s umyvadlem a prostorem pro pračku a sušičku.

Rodinný dům je nepodsklepený s valbovou střechou a je bez obytného podkroví. Základy domu jsou betonové, nosné svislé zdivo je z pórobetonu (Ytong), krovy jsou dřevěné, krytina střechy je skládaná tašková. Okna jsou plastová s izolačním trojsklem. Podlahové vytápění je řešeno systémovou deskou REHAU a společně s ohřevem vody je zajišťováno plynovým kondenzačním kotlem Bosch Condens. Součástí vnitřního vybavení domu budou obklady, dlažby a zařizovací předměty v koupelně a WC, plovoucí podlahy či vinyl a interiérové dveře.
Dům je napojen na vodovod, splaškovou kanalizaci, elektřinu a plyn. Dešťová voda je svedena do vsaku na pozemku. Přístup k domu je zajištěn přes obecní komunikaci a parkování vozidel je navrženo na zpevněné ploše na vlastním pozemku.

Celková kupní cena zahrnuje pozemek, dokončený dům včetně kompletně zařízené koupelny a obou WC, nášlapné krytiny (plovoucí podlaha či vinyl) a interiérových dveří ve všech místnostech, zpevněných ploch dle projektové dokumentace a plotu na čtyřech stranách pozemku včetně vjezdové brány a branky. Vizualizace slouží jen pro inspiraci o budoucí podobě interiéru domu.

Obec Stolany je vzdálená pouhé 4 km od Chrudimi. V obci a blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost (základní a mateřská škola, dětské a fotbalové hřiště, hostinec) a v sousední obci Sobětuchy (supermarket). Zastávka BUS MHD je vzdálena cca 300 m od domu. Centrum Chrudimi s okresní nemocnicí cca 12 min od domu. V případě zájmu Vám pomůžeme se získáním výhodného financování. Pro více informací nebo domluvení si prohlídky domu mě neváhejte kontaktovat. Vřele Vám tuto nemovitost doporučuji.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon