Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

24 979 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 221 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 62
Plocha pozemku 781 m²
Plocha zastavěná 117 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 8 dny
Plocha obytná 221 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám samostatně stojící velký rodinný dům s garáží, dílnou a technickou místností ve městě Smiřice, vzdálené 14 km od Hradce Králové.

Dům byl postaven v letech 1985-1990 a je v původním stavu. Obvodové zdivo je z cihel a plynosilikátů, vnitřní příčky jsou z červené cihly, elektřina je v mědi a okna jsou dřevěná (je pouze 1 plastové okno v patře). Stropy jsou z keramických stropních vložek Miako. Schodiště je betonové a obložené mramorem. V celém domě jsou podlahy z betonu, na kterém je položeno linoleum, dřevěná podlaha, koberec nebo dlažba. Na střeše je lepenka. Průchod střechou mají dva komíny (nevyužitý na plynový kotel, digestoř).

Dispozice domu je 5+1: suterén cca 48 m²: dílna, špajz, prádelna, kotelna, technická místnost + garáž (23 m²); přízemí cca 73 m²: kuchyň s jídelnou, komora, obývací pokoj (velmi prostorný), zádveří, šatna, chodba, WC + lodžie (3,5 m²); 1. patro cca 66 m²: 3 pokoje, koupelna a samostatné WC + lodžie (3,5 m²).

Celková plocha pozemku je 781 m². Pozemek je oplocený a zahrada slouží pro odpočinek. Nemovitost má tři vstupy do domu. Přístup do obytné části domu je venkovním schodištěm přes verandu. Další vchod je boční a poslední je přes suterén domu.

Dům je napojen na elektřinu a plyn. Odpadní voda je svedena do kanalizace. Na pozemku je vrtaná studna do hloubky 4,5 m a voda z ní je využívána jako užitková. Dům je vytápěn plynovým kotlem zn. Protherm (cca rok 2015). Voda je ohřívána elektrickým bojlerem.

Obec Smiřice má přibližně 3 100 obyvatel a nachází se 14 km od Hradce Králové a 10 km od Jaroměře. Smiřice mají plnou občanskou vybavenost (obchody s potravinami, MŠ a ZŠ, obecní úřad, pošta, lékař, lékárna, restaurace) a výbornou dopravní obslužnost. Smiřice mají dobré napojení na dálnici D11. Dům se nachází do 300 m od železniční stanice, odkud jezdí vlaky směr Hradec Králové a dále do Pardubic, do Jaroměře nebo Trutnova. Cyklisté ocení blízkost Labské cyklostezky i širokou síť dalších cest pro kolo.

Financování Vám pomůžeme vyřešit dle Vašich možností a požadavků.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Markéta Vašatová
Bc. Markéta Vašatová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Markéta Vašatová
Bc. Markéta Vašatová
zobrazit telefon