Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

630 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
big left
big right

2 764 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 149421534
Plocha užitná 86 m²
Elektřina 230 V
Balkóny Terasa
Datum vložení před 24 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Toužíte vlastnit nemovitost u moře, která by se dala využít jak jako investice do turistických pronájmů, tak jako příjemné bydlení pro Vás? Láká Vás vyzkoušet si středomořský život? Jste milovníci vody, opalování a nebráníte se životu v luxusu? Pak si určitě nenechte ujít tuto atraktivní nabídku.
V srdci malé vesničky Brodarica, situované asi 5km jižně od Šibeniku, se nachází nově postavený (2021), rodinný dům, který je situovaný na pozemku o velikosti 267 m2 a jeho užitná plocha činí 86 m2. Tento dům Vám nabídne dokonalou oázu pohodlí a luxusu a nachází se pouhých 200 metrů od křišťálově čistého Jaderského moře. Tento kouzelný dům se skládá z přízemí a prvního patra a poskytuje pohodlí a eleganci na každém kroku.
Přízemí nabízí pohodlnou vstupní chodbu, jednu ložnici, dvě koupelny a prostorný obývací pokoj s kuchyní, který se otevírá do krásné zahrady s bazénem. U bazénu máte k dispozici venkovní posezení a lehátka na opalování a tak se Vaše sídlo může stát ideálním místem, pro pořádání letních setkání s přáteli.
V prvním patře jsou další tři ložnice, každá s vlastní koupelnou, poskytující soukromí a pohodlí pro každého člena rodiny nebo hosta. K ložnicím také náleží terasa, ze které se můžete kochat výhledy do okolí.
Veškerá základní občanská vybavenost je na dosah, včetně obchodů, restaurací a pláží, díky čemuž je tento dům ideálním místem, kde si můžete užívat všech výhod této krásné oblasti.
Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto krásného domu a užít si středomořský životní styl tím nejlepším možným způsobem. Kontaktujte mě ještě dnes, naplánujte si prohlídku a splňte si své sny o ideálním bydlení. Třeba tato luxusní příležitost čeká právě na Vás.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (593)
small left
small right