Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

17 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právních služeb a provize RK.
big left
big right
Nemovitost nabízí
Olga Jaklová

75 034 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti JAK248
Plocha celková 141 m²
Plocha zastavěná 141 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 16 dny
Plocha obytná 440 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 440 m²

Popis nemovitosti

Už jste někdy snili o tom, že budete moci své oblíbené zimní či letní sporty praktikovat každý den, bez cestování do rekreačních středisek?

Pak tento jedinečný rodinný dům je právě pro Vás. Nachází se v klidné části obce Janské Lázně, v ul. Lyžařská, na dosah sjezdovky Protěž, v docházkové vzdálenosti do centra města.

Dům má 3 samostatné byty s vlastními vchody. Každý byt má na jih orientovanou lodžii s výhledem na Janské Lázně. Na pozemku před domem jsou k dispozici 3 krytá stání pro automobily a v suterénu domu je garáž pro jedno vozidlo.

V 1. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1 s vlastní terasou, s celkovou výměrou podlahové plochy 94 m2. Byt zahrnuje: kuchyni s pultem a vstupem na terasu, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnici, dětský pokoj, samostatné wc a koupelnu.

Ve 2. nadzemním podlaží se nachází byt dispozice 3+1. Tento má výměru podlahové plochy 87 m2 a je tvořen následujícími místnostmi - kuchyně, obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnice, posilovna (pokoj), samostatné wc a koupelna.

Podkroví je obytné, s vybudovaným bytem disp. 3+1 a s výměrou 56 m2. Dispozice místností - ložnice, obývací pokoj se vstupem na lodžii, dětský pokoj, kuchyně, samostatné wc a koupelna. Je zde i možnost vytvoření dalšího pokoje z půdního prostoru o výměře 18 m2.

Pozemek je o celkové výměře 704 m2. Zahrada je situována na jižní stranu a je na ní umístěna zastřešená pergola, kůlny na nářadí a připravená plocha na bazén.

Dům je po částečné rekonstrukci - plastová okna, nové rozvody vody, ve 2. NP jsou provedeny nové rozvody elektřiny ad. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody v každém bytě el. bojlerem. PENB zatím nevyhotoven, proto uváděna třída G.

Dům je aktuálně využíván k trvalému bydlení. Nabízená nemovitost se nachází v celoročně navštěvované lokalitě, a díky svému umístění v blízkosti lyžařských vleků je výjimečnou a ojedinělou nabídkou. Objekt je ideální pro krátkodobé pronajímání s předpokladem vysoké celoroční obsazenosti.

V zimních měsících jsou Janské Lázně ideální místo pro lyžaře a běžkaře, v letním období se jedná o výchozí bod pro turisty a cyklisty s mnoha lákavými cíli (Stezka korunami stromů, Černá Hora, Sněžka, Pomezní Boudy ad.).

Cena za nemovitost činí 17.100.000,- Kč. Právní servis, advokátní úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby realitní kanceláře jsou pro kupující zdarma.

EVOLUCE realitní a hypoteční služby na jednom místě. Pro více informací, či sjednání prohlídky nás kontaktujte na tel. č. 603 294 634, emailu: jaklova@evolucereality.cz.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right