Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 800 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Dvořáček

54 284 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 135 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 83
Plocha pozemku 167 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám výjimečnou příležitost ke koupi kompletně zrekonstruovaného řadového rodinného domu v klidné jednosměrné ulici Zahrádkářská. Tento moderní a prostorný dům o dispozici 5kk nabízí luxusní vybavení a nadstandardní komfort pro náročné majitele, kteří hledají perfektní místo pro bydlení v Hradci Králové.

Dům prošel důkladnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a moderní technologie. Tepelné čerpadlo s komfortním podlahovým vytápěním zajišťuje příjemnou teplotu v celém domě po celý rok, zatímco klimatizace v každé místnosti umožňuje maximální pohodlí. Pro skvělou relaxaci jsou připraveny dvě samostatné koupelny – sprchový kout a toaleta v přízemí, prostorná koupelna s vanou a toaletou v patře – obě s luxusním designem a velkoformátovými dlaždicemi.

Nechybí ani pánská pracovna, která nabízí klidné a inspirativní prostředí pro práci nebo osobní záliby. Dalším prvkem nadstandardního vybavení jsou venkovní žaluzie, které poskytují nejen potřebné soukromí, ale také pomáhají regulovat světlo a teplotu v interiéru. Bezpečnost domu zajišťuje propracovaný kamerový systém.

Exteriér domu podtrhují nová luxusní hliníková okna s trojsklem, která vynikají nejen elegantním vzhledem, ale také vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi. Prosklený HS portál vede přímo do zahrady a poskytuje nádherný výhled i přímý přístup na krytou terasu, ideální pro relaxaci a grilování.

Dům se nachází v jedinečné lokalitě na klidné neprůjezdné ulici s možností parkování pouze pro místní obyvatele. V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, což zaručuje pohodlný životní styl. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce, kteří hledají stylové a moderní bydlení s důrazem na vysoký standard.

Rekonstrukční práce již začaly a očekávaný termín dokončení je ve druhé polovině roku 2025. Již nyní můžete uzavřít rezervační smlouvu a zajistit si svůj nový domov. Nechte se okouzlit touto jedinečnou nabídkou a kontaktujte nás na telefonu 608 969 808 pro více informací a sjednání prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Dvořáček
David Dvořáček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Dvořáček
David Dvořáček
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti