Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Martina Hendrychová

25 234 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka
Parkování Garáž
Wc Splachovací
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 110 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 01RD2414
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 110 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Okna Plastová
Vytápění podrobnosti Radiátory
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 1 419 m²
Plocha zastavěná 110 m²

Popis nemovitosti

Pokud jste „tradiční“ rodina (i početnější) a hledáte bydlení, tak právě pro Vás máme tuto nabídku. Tímto si Vám, v exkluzivním zastoupení, dovolujeme nabídnout k prodeji klasický rodinný dům / vilu se zahradou, jež se nachází na atraktivním místě – čtvrť s původní zástavbou (RD), v Hostinném. Město, díky své poloze (trasa: Trutnov – Vrchlabí), patří mezi vyhledávané lokality pro rodinné bydlení, rekreaci, ale i turistiku.

Specifikace: Původní objekt byl postaven v roce 1936, v roce 1968 byla vybudována kompletně přístavba + vestavba bytu ve 2.NP. V roce 1986, pak byla realizována zděná kolna. Jedná se tedy o klasickou, částečně podsklepenou, dvoupatrovou, samostatně stojící budovu, přičemž lze tuto využívat i jako dvougenerační (2 x WC, možno vyb. 2. koupelnu). Hlavní vchod je z ulice vedoucí přes verandu do domu a druhý - vedlejší ze zahrady ústí přes ocel. vyvýšenou podestu do kuchyně. Dům ve své minulosti prošel několika menšími úpravami či část. renovacemi s průběžnou údržbou.
Nadstandardem je velká, k jihu orientovaná, zahrada s výměrou 1.056 m2, na níž se nachází stavení dvougaráže s prodl. - přístřeškem, 2 x dřevěná bouda, venkovní posezení a těleso původní studny. Aktuálně je v pronájmu (od města) další navazující pozemek. Vzhledem k celkové výměře pozemků je možný i chov dom. zvířectva, pěstování ovoce / zeleniny či umístění velkého bazénu. Významným bonusem je přilehlý náhon, jež skýtá možnost využití vody (zalévání / bazén) nebo i koupání. Za tímto se nachází cyklostezka, rybníky (rybaření) atd.
Ve městě je veškerá občanská vybavenost.

Dispozice: Dům je částečně podsklepený (4,4 m2). V 1.NP se nachází: veranda, centrální chodba, obývací pokoj včetně jídelny a kuchyně (28,1 m2), ložnice (16,4 m2), spíž, koupelna, WC a vstup do sklepa a na půdu. Ve 2.NP se nachází: velký obývací pokoj s kuchyní (27,7 m2), ložnice (10 m2), dět. pokoj (11,3 m2), šatna, sklad (možno vybudovat koupelnu) a WC.

Technický stav: Po technické stránce je dům ve vynikajícím stavu, stačí jen vymalovat a můžete bydlet.
Základy domu jsou kamenné (smíšené), obvodové zdivo je z plných cihel (plynosilikát). Vodorovné kce. (stropy, podlahy) jsou dřevěné / betonové. Střešní kce. je sedlová, krytina – šablony / plechová (přístavba). Venkovní omítky jsou hrubé (břízolit), vnitřní hladké. Výplně vnějších otvorů - plastové (okna cca 15 let), vnitřní – drěv. standardizované.

Inženýrské sítě: elektřina: přípojka 230/400 V, voda - veřejný vodovodní řád (u domu též původní studna), odpadní vody - veřejná kanalizace, plyn - přípojka. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem (včetně ohřevu vody) a dále též krb. kamny (TP).

Přístup / příjezd je zabezpečen z nově vybudované obecní asfaltové komunikace.

PENB se v současné době vyhotovuje, prozatím proto uvádíme energetickou třídu G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Martina Hendrychová
Mgr. Martina Hendrychová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Martina Hendrychová
Mgr. Martina Hendrychová
zobrazit telefon