Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Hejduková

8 270 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
ID nemovitosti 389561
Plocha pozemku 757 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 136 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 147 m²

Popis nemovitosti

Rádi byste bydleli ve svém domku s historickým duchem a rekonstruovali si ho podle svých představ? Nebo jen toužíte po šikovném pozemku? Tak možná je toto přesně to místo, které Vám bude vyhovovat.

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí ve výhradním zastoupení jedinečnou příležitost koupě rodinného domu v obci Ostroměř, který je ideální pro ty, kteří hledají nemovitost k celkové rekonstrukci nebo k využití pozemku pro novou stavbu. Dům má dispozici 4+kk a disponuje velkou garáží a dílnou. Pozemek o celkové výměře 757 m² poskytuje široké možnosti využití. Nemovitost se nachází v Ostroměři, ulice Tyršova, která je vedlejší ulicí od hlavní silnice. Parkování je možné buď přímo na ulici u domu, nebo na pozemku nemovitosti.

Dům je napojen na kanalizaci, plyn a elektřinu o síle 220 V i 380 V. Vodovodní řád vede v Tyršově ulici a je možné se na něj napojit. Dům byl vytápěn kamny na tuhá paliva, nebo elektrokotlem. Ohřev vody zajištoval elektrokotel.

V Ostroměři je dostačující občanská vybavenost. Najdete tu obchod Coop, smíšené zboží, květinářství, proutěné zboží, bistro, obchod se svítidly, vlakové nádraží, restauraci, školu, školku, zdravotní středisko, zubaře, obvodního lékaře, gynekoložku, benzinu atd. Strategická poloha umožňuje snadnou dostupnost do okolních měst: Hořice jsou vzdáleny 10 km, Jičín je vzdálen 15 km nebo Hradec Králové je vzdálen 30 km, kde zaručeně najdete výbornou občanskou vybavenost.

Tento dům je vhodný pro zájemce, kteří mají chuť a schopnosti investovat do rekonstrukce a vytvořit si tak bydlení podle svých představ. Pozemek je také atraktivní pro developery, kteří by ho mohli využít jeho potenciál k nové výstavbě. Velká garáž a dílna nabízejí možnost využití pro různé podnikatelské aktivity nebo hobby dílny. V domě je také studna umístěná v dílně. Její hloubka je cca 6 m.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací kontaktujte makléřku nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Hejduková
Jana Hejduková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Hejduková
Jana Hejduková
zobrazit telefon