Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

18 385 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 471
Plocha užitná 170 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Terasa
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 144 m²

Popis nemovitosti

Hledáte bydlení na pěkném klidném místě v podkrkonoší? Potom právě pro vás máme zděný rodinný dům v malé obci Levínská Olešnice na rozhraní Libereckého a Královohradeckého kraje, nedaleko Nové Paky. Obec leží v hezké kopcovité krajině v nadmořské výšce 472 metrů. Prochází tudy značená turistická trasa, nedaleko stojí např. rozhledna Kozinec, zámek Studenec, zřícenina hradu Levín. V obci je obecní úřad, školka, kulturní dům, restaurace, vlaková zastávka a jsou zde také k dispozici tenisové kurty. Dům je dispozičně řešen jako 5 + KK, má ústřední elektrické topení v kombinaci s krbem, je napojen na vodovod, elektřinu, odpady jsou svedeny do septiku s trativodem. Na oplocené zatravněně zahradě s několika převážně okrasnými keři, je za domem postavena také menší dřevěná kůlna na nářadí s krytým posezením.
Dům je vhodný k trvalému bydlení i rekreaci pro zájemce hledající klid a přírodu s dobrým dopravním spojením, a to jak vlastním autem po silnici, tak i autobusy a vlakem.
Financování domu je možné i úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou - zajistíme. Nezávazná konzultace a výběr banky s naším finančním specialistou - zdarma. Můžeme zajistit i financování pro klienty, kteří nedostanou úvěr v bance.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right