Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
CERET Reality CENTRÁLA

5 513 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 1954
Plocha pozemku 2 061 m²
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 557 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost, nacházející se v obci Javorník u Vysokého Mýta, ležící částečně ve svažitém terénu, tvořenou selskými stavbami a zahradami. Celková výměra pozemku činí 2061 m2.
Stavby o zastavěné ploše 557 m2 jsou uspořádány do tvaru obdélníku. Mezi nimi leží travnatý dvorek, kolem kterého jsou stavby seskupeny. Vyvedeny jsou ze smíšeného zdiva s převládajícím podílem lomové opuky a cihly pálené. Střechy jsou sedlové, pokryty taškou pálenou. Pod krovy se rozkládají půdy. Stavby sestávají z obytného domu, chlévu, stodoly, kolny a stáje.
V obytném domu je k dispozici jedna místnost, chodba a koupelna s WC. Podlahy jsou z části betonové a z části hliněné, kryty dílem keramickou dlažbou a dílem dřevěnými prkny. Voda je využívána z vodovodního řadu. Užitkovou vodu ohřívá elektrický bojler. Odpad splaškové vody je sveden do jímky. Vytápění obytné části domu je ústřední s krbovou vložkou na tuhá paliva. Elektřina je do objektu zavedena pod napětím 230 a 400 V.
Uvnitř stavby obytného domu proběhla před 15 lety částečná rekonstrukce. Celý objekt vykazuje známky zanedbané údržby a je určen k rekonstrukci.
V obci je částečná občanská vybavenost, obecní úřad, obchod, kulturní zařízení a sportoviště. Plná občanská vybavenost je pak v 10 km vzdáleném Vysokém Mýtě. Dopravní obslužnost je zajištěna autobusovou dopravou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 CERET Reality CENTRÁLA
CERET Reality CENTRÁLA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 CERET Reality CENTRÁLA
CERET Reality CENTRÁLA
zobrazit telefon