Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 155 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

17 621 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 61056
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 2 968 m²
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 200 m²

Popis nemovitosti

Prostorné dvougenerační bydlení spolu s velkým pozemkem v poklidné lokalitě. Tento více než sto let starý rodinný dům v Hynčicích vám nabídne ojedinělý prostor k životu.

Hynčice jsou obcí do 200 obyvatel mezi Broumovem a Meziměstím a nachází se tedy v lokalitě, která je známá svou krásnou přírodou, zejména pískovcovými skalami. Lokalita tak nabízí nemalé vyžití pro milovníky přírody. O půvabu lokality se můžete přesvědčit například výšlapem na nedaleký Ruprechtický špičák.

Z pramenů, které byly k dispozici víme, že dům je starý přibližně 125 let historicky byl jedním z prvních větších domů v této lokalitě. Jeho nespornou výhodou je již zmíněný prostor a pozemek, který se v součtu pyšní výměrou 2968 m2.

Částečně podsklepený dům má dvě nadzemní podlaží o následující dispozici:

1. NP - vstupní chodba, 2x ložnice, kuchyň, koupelna s toaletou, spižírna
2. NP - chodba, 4 místnosti (pokoje/ložnice), obývák s kuchyní, koupelna s toaletou
Venku - zadními dveřmi v 1. NP se dostanete do kotelny a poté do venkovní kuchyňky; venku dále naleznete další zázemí viz fotografie a prostory zahrady

Na první pohled starší interiér, nicméně budete mile překvapeni faktem, že v domě je již měděná elektroinstalace a byly udělány odpadní a vodovodní rozvody. Vytápění je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem v kombinaci s kotlem na tuhá paliva, přičemž oba byly pořízeny a montovány v loňském roce. Při montáži kotle na TP se myslelo i na vyhotovení odboček na akumulační nádoby, např. pro boiler. Komíny disponují nerezovou vložkou. Dům má provedenou hydroizolaci formou podřezání.

Dům má vzhledem ke svému stáří ze zákona výjimku na požadavek na energetický štítek PENB, proto není vyhotoven a uvádíme nejnižší třídu G.

Odpady jsou řešeny 3 komorovým septikem s přepadem do kanalizace a při historicky plném obsazení domu, což činilo 5 lidí, se sediment vyvážel 1x do roka. Na pozemku je taktéž studna, jejíž voda je v současnosti využívaná jako užitková. Pitná voda do domu je řešena veřejným vodovodem.

Dům lze v současném stavu považovat za obyvatelný bez nutnosti větších rekonstrukčních zásahů, avšak časem nepochybně bude od nového majitele vyžadovat některé opravy, úpravy či dotažení prací za účelem přiblížení se dnešním standardům bydlení.

Máte-li zájem dozvědět se více a ideálně si domluvit prohlídku, zanechte svou poptávku a makléř se vám v nejbližší době ozve. Jsme zároveň schopni zajistit výhodné financování koupě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon