Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 790 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Demel

11 832 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105708
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 15 dny
Plocha pozemku 410 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 84 m²

Popis nemovitosti

Chcete utéct z ruchu velkoměsta a vyměnit panelákový byt za malý domek či chatu na samotě u lesa? Mám pro vás ideální řešení! Nabízíme malý domek v Doubravě nedaleko Hořic, kde si můžete užívat zpěv ptáků. Perfektní pro ty, kteří chtějí mít svou malou zahrádku. Přijďte se podívat a zjistěte, jak snadné je mít obojí!
Při vstupu do domu vás přivítá předsíň, odkud se můžete vydat do kterékoliv místnosti. Z obývacího pokoje s krbem o rozloze 22,6 m2 se snadno dostanete přes delší chodbu, která míjí pokoj až do garáže, což oceníte zejména za nepříznivého počasí. V domě najdeme malou sprchu a samostatnou toaletu. Nesmíme také zapomenout na kuchyň, která čeká na vaše kulinářské dovednosti.


Dům je vybaven pouze nábytkem v kuchyní, ale jinak je zcela volný pro vaše nápady a úpravy. Zahrada o velikosti 262 m2 také jen čeká na to, až ji proměníte ve váš vysněný zelený ráj. Upravte si tento dům podle svého vkusu a udělejte z něj místo, kde se budete cítit jako doma.
Doubrava je malebná vesnička, kde lišky dávají dobrou noc. Místní obyvatelé jsou přátelští a sousedská pospolitost je tu tak silná, že když se na návsi sejdou dva lidi, už je to považováno za dav. Blízké lesy a louky nabízejí nejen estetický požitek, ale i možnost setkání s divokou přírodou. Navíc, v nedalekých Hořicích se najdou všechny důležité služby, které člověk potřebuje. Jako je lékař, mateřská a základní škola, bazén, pošta a mnoho restaurace. A pokud máte zájem o historii a kulturu, Hořice vás nezklamou.
Podrobnější popis a více fotek najdete na mém webu: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/rodinny-dum-horice/ Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105708.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Demel
Filip Demel
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Demel
Filip Demel
zobrazit telefon