Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Křepinský

27 566 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N-RSHK-207-24
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 301 m²
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 1 120 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 248 m²

Popis nemovitosti

Rodinný dům k rekonstrukci v srdci Orlických hor – Deštné v Orlických horách

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme velký zděný částečně podsklepený rodinný dům o deseti pokojích ve třech podlažích, který se nachází ve vyhledávané horské obci Deštné v Orlických horách. Tato lokalita je turistickým centrem celých Orlických hor, ideálním místem pro milovníky přírody a aktivního odpočinku.

Rodinný dům s č.p. 43, určený k rekonstrukci, má společně s bývalou truhlářskou dílnou a hospodářským zázemím, podle zpracovaného pasportu stavby, zastavěnou plochu 301 m². Užitná plocha domu je 248 m², truhlářské dílny 139 m² a hospodářského zázemí 37 m². Dům je v současné době nevyužívaný a čeká na celkovou rekonstrukci. Podle stávajícího územního plánu lze v domě vybudovat až tři samostatné bytové jednotky, což nabízí skvělou investiční příležitost.

Veškeré interiérové prvky včetně rozvodů elektřiny, vody a odpadů jsou původní. Vytápění bylo zajištěno lokálními elektrickými akumulačními kamny a kamny na tuhá paliva. Dům je napojen na elektřinu, obecní vodovod a splaškovou kanalizaci.

Pozemek, na kterém se dům nachází, má plochu 1 120 m². Z celkové stávající plochy 1 218 m² (LV č. 260) je geometrickým plánem oddělen JV roh pozemku (pod dřevěnou kůlnou) o výměře 98 m², který není součástí prodeje.

Deštné v Orlických horách nabízí základní občanskou vybavenost, včetně potravin, mateřské i základní školy. Obec je výchozím místem pro letní turistiku a cyklovýlety. V létě můžete navštívit lanový park, adventure minigolf, fotbal golf, víceúčelové sportoviště, půjčovnu koloběžek, horských kol nebo čtyřkolek. V zimě oceníte běžecké trasy vedoucí hned za domem na deštenské okruhy a hřebenovou cestu.

Pro bližší informace a prohlídky mě prosím kontaktujte e-mailem. Na vyžádání Vám také rád pošlu technickou zprávu k pasportu domu včetně půdorysů jednotlivých podlaží a řezů.

Ing. David Křepinský, MBA..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Křepinský
David Křepinský
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Křepinský
David Křepinský
zobrazit telefon