Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 949 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Roušarová

20 988 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 241 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 390933
Plocha pozemku 1 369 m²
Plocha zastavěná 601 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 17 dny
Plocha obytná 241 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízím k prodeji samostatně stojící prostorný rodinný dům se dvěma podlažími a dvěma bytovými jednotkami, zast. pl. 601 m2, dále s vedlejšími stavbami (dílnou, kůlnami) a zahradou v obci Česká Třebová na ul. Dr. E. Beneše.
Dům se sestává ze společné vstupní chodby o výměře 19,25 m2, přičemž první bytová jednotka se nachází v přízemí domu o velikosti 2+1 s příslušenstvím cca o výměře cca 73 m2, je v původním nemodernizovaném stavu, pouze s novými plastovými okny, které jsou orientovány na východ směrem do silnice. Tyto prostory historicky sloužili k provozování obchodu, poté jako samostatný byt. Jednotka se sestává z velké obytné kuchyně a dvou pokojů a skladu. Sociální zařízení (WC a koupelna) k této jednotce se nachází vzadu na společné chodbě. Jednotka je vytápěna pouze lokálně kamny na tuhá paliva a el. přímotopem.
Druhá bytová jednotka je po rekonstrukci, kdy v přízemí bylo rekonstruována v letech 2000 až 2010. 2. podlaží (podkroví) bylo vybudováno v r. 2015. Dispozice druhého bytu je 5+kk o výměře cca 149 m2 se sestává v přízemí ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dětského pokoje, pokoje, koupelny s WC a točitého schodiště, podkroví ze vstupní haly, ložnice, velkého obývacího pokoje, technické místnosti a nedokončeného soc. zařízení WC s umyvadlem (zbývá doobložit stěny obklady a dokončit instalaci sprchového koutu). Okna z tohoto bytu jsou orientovány na západ směrem do zahrady. Byt je vytápěný buď etážově kotlem na dřevo s výměníkem, nebo ústředně elektrokotlem. Na střeše jsou solární panely na ohřev TV. Střecha má novou krytinu bonský šindel.
Celková obytná plocha domu činí cca 241 m2.
Dům je napojený na kanalizaci, elektřinu a vodovodní přípojku. Plynová přípojka do domu zavedena není, ale vedení plynu se nachází před domem.
Zahrada o výměře 768 m2 tvoří funkční celek s domem, na dům rovněž navazují vedlejší zděné stavby (kůlna, sklad, dílna, dřevník). Na zahradě se dále nachází přístřešek pro parkování a venkovní posezení. Zahrada je udržovaná, dá se na ni zajet podél domu z hlavní silnice.
Nemovitost se nachází přímo uprostřed mezi centrem obce (náměstím) a obchodním centrem, kde se nachází veškerá síť obchodů.
Dům je vhodný jak pro dvougenerační bydlení, tak pro bydlení s podnikáním, kdy z první bytové jednotky s přístupem přímo z ulice by se dal vybudovat ochod, kanceláře, studio apod.
Bezplatně vypracujeme návrh úvěru a zajistíme kompletní financování nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Roušarová
Hana Roušarová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Roušarová
Hana Roušarová
zobrazit telefon