Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Švec

16 879 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 42301
Plocha pozemku 245 m²
Plocha zastavěná 245 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 500 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 425 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám představujeme nabídku prodeje 4 podlažního bytového domu v atraktivní lokalitě v ulici Pasovská ve Vimperku. Tento dům, kde původně byly tiskárny se nachází v památkové zóně města Vimperk, nedaleko hlavního tahu do SRN. Jedná se o zděnou budovu postavenou cca před 100 lety (zast. pl. 245 m2, podlahová plocha 500 m2), která je velmi členitá jak půdorysně tak i výškově, neboť je vybudována u skalního masívu. Uvnitř jsou nosné ocelové sloupy, které vynášejí průvlaky, do nich a obvodových stěn jsou upnuty stropní dřevěné trámy. V severní části jsou pak stropy železobetonové, trámové. V 1. NP se nachází vstupní prostory, bývalé skladovací prostory, schodiště a výtahová šachta. V 2. a 3. NP jsou velké haly cca 150 m2, sociální zařízení, kanceláře, schodiště a výtahové šachty. Dům je napojený na veřejnou kanalizaci a vodovod. Na jihozápadní straně domu je umístěn HUP, ze kterého jsou potrubím napojeny jednotlivé plynové kotle v každém podlaží. EL. 230/380 V.
Nabízená nemovitost je vhodná k rekonstrukci a čeká na zájemce, kteří hledají vhodné místo pro investici, podnikání i pro život a zároveň mají chuť pro vlastní úpravy a invenci. (např. kavárna s ubytováním, penzion, možnost vybudování více apartmánů či bytových jednotek s vlastním výtahem se vstupem do každé z bytových jednotek aj.). Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost investovat do nemovitosti s historií a potenciálem pro dlouhodobý výnos.
Dům je situován v klidné lokalitě s nezaměnitelným půvabem a zároveň v blízkosti kompletní občanské vybavenosti jako obchodů, škol, školky aj., což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám. Díky skvělé dopravní dostupnosti autobusovými a vlakovými spoji je poloha brány Šumavy Vimperka ideální jak na bydlení, tak i na investici.
Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této nemovitosti a objevte její skrytý potenciál.
Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem či stavebním spořením, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Švec
Miroslav Švec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Švec
Miroslav Švec
zobrazit telefon