Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 000 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hlavica Lubomír

42 410 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 130173
Plocha celková 330 m²
Plocha zastavěná 425 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 425 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 330 m²

Popis nemovitosti

Hledáte zajímavou investici s potenciálem stabilního výnosu z pronájmu? Nabízíme vám dva bytové domy s komerčními prostory v centru Broumova.

Dům č.p. 61: Rekonstruovaný a připravený k pronájmu
Tento dům prošel před 5 lety kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala novou elektroinstalaci, rozvody vody a odpadu a plastová okna. V suterénu se nachází automatický kotel na tuhá paliva, který vytápí komerční prostor v přízemí, dále 2 toalety, umývárna a další prostory s potenciálem pro vybudování vinárny či jiného atraktivního podniku. V přízemí se nachází komerční prostor s kuchyňkou o rozloze 67 m2, dříve využívaný jako chráněná dílna. V 1. patře se nacházejí dva byty 3+kk o podlahové ploše 50 a 57 m2 s vlastním vytápěním (el. přímotopy). Ve 2. patře je byt 2+1 a připravený prostor pro další bytovou jednotku 3+1. Vytápění je zde řešeno akumulačními kamny. Půdní prostor je nevyužitý a nabízí možnost vybudování dvou bytových jednotek.

Dům č.p. 60: Potenciál pro rekonstrukci a vlastní vize
Tento dům v původním stavu nabízí široké možnosti rekonstrukce dle vašich představ a požadavků. V suterénu se nachází kotelna s automatickým kotlem na tuhá paliva, která zajišťuje vytápění celého domu. Přízemí disponuje komerčním prostorem, který je aktuálně využíván jako prodejna tabáku, a dalším prostorem s potenciálem pro vybudování bytu 1+kk s terasou. V 1. patře se nachází byt 2+1 s potenciálem pro vybudování další bytové jednotky. Ve 2. a 3. patře se nachází prostorný mezonetový byt 4+1.

Tato nabídka představuje jedinečnou investiční příležitost s potenciálem stabilního výnosu z pronájmu bytů i komerčních prostor. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku.. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hlavica Lubomír
Hlavica Lubomír
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hlavica Lubomír
Hlavica Lubomír
Telefon zobrazit telefon