Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 999 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

12 719 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon, Terasa
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 48 m²
ID nemovitosti 61028
Plocha pozemku 347 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Rekreační chata v obklopení vzrostlých stromů, zajišťující dokonalé soukromí.
Nachází u lesa v obci Strakov, v bezprostřední blízkosti Litomyšle, od jejíhož centra je střed obce vzdálen zhruba čtyři kilometry východním směrem.

Stavba je smíšená a nabízí prostornou obývací místnost s krbem a výhledem do korun stromů, kuchyň s jídelním koutem, koupelnu se sprchou a WC. Vedle obytného podkroví se nachází i „půdní prostor“ pro uložení věcí. Chata se prodává kompletně vybavená a je tedy připravena k okamžitému užívání, případně i trvalému bydlení. Je ale vhodná i za účelem investice pro krátkodobý pronájem, a to pro celý rok. Je napojena na obecní vodovod (celoročně) a odpadní vody jsou svedeny do jímky. Vytápění je zajištěno přes krbová kamna a ohřev vody přes elektrický bojler.

Kolem roku 2017 byla provedena rekonstrukce koupelny, WC, kuchyně, rozvodů elektřiny a vody, podlahy, nová krbová kamna a ošetření dřevěného obložení. Proběhly také venkovní úpravy, a to výstavba balkónu s pergolou, vydláždění terasy a úprava terénu pro venkovní vířivku a prostoru pro grilování (zaveden rozvod elektřiny a vody).

K pozemku o rozloze 347 m2 (z toho zastavěná plocha 48 m2) vede obecní příjezdová cesta, kde je možné i parkovat. Terasa i balkon jsou orientovány na jih, zahrada na západní stranu a je ohraničena plotem. V suterénu chaty se navíc nachází technická místnost a kůlna pro uložení zahradních a sezónních věcí.

Okolí chaty je ideální pro milovníky přírody a venkovních aktivit. Hned vedle chaty je krásný les, ideální na procházky a houbaření. V okolí se nachází také několik cyklostezek a turistických tras.
V obci je k dispozici dětské a sportovní hřiště, kde v letních měsících funguje i občerstvení. Veškerou občanskou vybavenost pak najdete v nedaleké Litomyšli.

V obci se nachází autobusová zastávka a velkým benefitem je i plánované dokončení úseku D35 k obci Džbánov (u Litomyšle) v roce 2026.

Chata je k dispozici ihned.

Budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon