Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eva Šilhánová

33 716 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 27001
Plocha pozemku 209 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení včera
Plocha užitná 121 m²

Popis nemovitosti

Jedinečná příležitost ke koupi: Moderně rekonstruovaný dům 4+kk (121 m2) se zahradou v srdci malebné přírody Rovenska pod Troskami.

Hledáte útulné útočiště uprostřed nádherné přírody, kde budete moci relaxovat a užívat si klid? Tento nádherně zrekonstruovaný dům s dispozicí 4+kk je ideálním místem pro víkendové úniky i delší pobyty. Dům prošel celkovou modernizací, která zahrnovala - podřezání a zateplení, nové rozvody, podlahy, omítky i vnější fasádu. Každý detail byl promyšlen tak, aby maximálně využil a poskytl pohodlí v moderním stylu.

Váš prostor
Vstupní zádveří Vás zavede do otevřeného obývacího prostoru spojeného s kuchyní, které díky francouzskému oknu poskytuje dostatek světla a přímý vstup na terasu a zahradu. Celá spodní část je vybavena podlahovým vytápěním, včetně moderní koupelny.

Relaxace
Venkovní terasa o rozloze 20 m2 je ideálním místem pro odpočinek s výhledem na okolní přírodu. Zde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo si užívat klidné večery s rodinou a přáteli.

Pohodlné ubytování
Horní patro nabízí tři prostorné ložnice a koupelnu s vanou, ideální pro pohodlné ubytování rodiny nebo hostů. Technická místnost s tepelným čerpadlem a prostorem pro pračku a sušičku zajišťuje praktické zázemí. Navíc je stavba částečně podsklepená, takže máte dostatek úložného prostoru.

Skvělá lokalita
Nemovitost se nachází ve městě Rovensko pod Troskami, které je známé svou úžasnou přírodou a výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete obchody, restaurace, ale i mateřskou a základní školu. A pokud budete chtít do města, Turnov je vzdálený jen 12 minut, Semily 19 minut, Liberec a Mladá Boleslav do 35minut a dojezd z Prahy je něco málo přes hodinu.

Nezmeškejte tuto mimořádnou nabídku na koupi stylové nemovitosti v srdci Českého ráje. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eva Šilhánová
Eva Šilhánová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eva Šilhánová
Eva Šilhánová
Telefon zobrazit telefon