Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jana Králíčková

23 749 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N00153
Plocha celková 99 m²
Plocha zastavěná 99 m²
Datum vložení před 23 dny
Plocha pozemku 1 000 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 99 m²

Popis nemovitosti

Už jsme Vám představili malou a velkou chatu v rekreačním středisku ve Svojanově Borušově. A Teď pro Vás máme třešničku na dortu. Tato chata doposud sloužila jako zázemí rekreačního střediska Motýlek a nyní Vám ji nabízíme k Vaší realizaci.

Tato rekreační chata v obci Svojanov Borušov u Moravské Třebové určitě zaujme pokud hledáte \"něco\" pro komerční využití a nebo pro velkou rodinu. S půdorysem 9x11 metrů se opravdu dají dělat divy!

Tato chata nabízí vše, co si můžete přát pro pohodlné bydlení, soukromou i firemní rekreaci. Umíme si tu představit ubytování pro menší tábory nebo zájmové kroužky, kluby či pořádání oslav, rozluček se svobodou a dalších významných životních oslav.
Přízemí je koncipováno s ohledem na praktické využití prostoru. Najdete zde prostornou jídelnu, kuchyňku, sklad a 3x WC.
Horní patro slouží jako společenská místnost s kuchyní se samostatným pokojem a skladem a koupelnou, ale s trochou úpravy zde lze vytvořit až čtyři obytné místnosti se dvěma koupelnami.

Pro vaši tepelnou pohodu je chata vybavena elektrickým přímotopy a útulným krbem, který díky průduchům vytápí i horní patro. Ohřev vody zajišťuje bojler.

Součástí nemovitosti je také rozlehlý pozemek o velikosti 600 m² -1200 m2, kde se nachází praktické parkoviště a zahrada, ideální pro relaxaci či různé venkovní aktivity.

Co nabízí okolí?
Tato lokalita je skutečně výjimečná. Okolní krajina je jako stvořená pro aktivní trávení volného času – ať už máte rádi turistiku, cykloturistiku, běh, nebo jen dlouhé procházky v přírodě. Rybáři zde najdou klidná místa u místních rybníků a potoků, zatímco houbaři ocení bohatství okolních lesů.

Možnosti komerčního využití:
Tato chata je nejen optimálním místem pro rodinnou rekreaci, ale díky své velikosti a uspořádání nabízí i široké možnosti komerčního využití. Ať už uvažujete o tábornickém spolku, firemní chatě nebo jiném podnikání, tato nemovitost je připravena splnit vaše očekávání.

Pokud hledáte prostor pro aktivní i pasivní odpočinek, nebo chcete rozšířit své podnikatelské aktivity, tato chata je tou správnou volbou. Neváhejte a objevte její potenciál na vlastní oči.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jana Králíčková
Jana Králíčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jana Králíčková
Jana Králíčková
Telefon zobrazit telefon