Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eva Šilhánová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 26730
Plocha pozemku 94 m²
Plocha zastavěná 95 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 180 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha nebytová 60 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi ojedinělou nabídku krásného domu, chalupy, o dispozici 5+1 v půvabném městečku Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice. Zděný dům z roku 1995 byl v posledních letech užíván k rekreačním účelům, jeho zázemí je k tomu uzpůsobeno, avšak plnohodnotně může s drobnými změnami sloužit i jako rodinný dům (tak, jak byl kolaudován). Typově se jedná o stavbu dvojdomu, kde každá polovina stavby má své vlastní číslo popisné.

U příchodu Vás přivítá prostorná zastřešená terasa vhodná k letnímu posezení, a to s nádhernými výhledy do okolní krajiny. Přes vstupní zádveří se dále dostanete do veliké chodby domu s vestavnými skříněmi a dalším úložným prostorem. V přízemí se nachází také jídelna s kuchyní propojená s obývacím pokojem, a dále pak sociální zázemí (2 toalety, sprchový kout a umyvadla). Prostor kuchyně je vybaven postarší kuchyňskou linkou navazující na jídelní kout, celý prostor je spojen i s obývacím pokoje, kde jsou hlavní dominantou krbová kamna.

V Horním patře domu jsou čtyři samostatné pokoje s orientací na 3 světové strany - severní, východní a západní, a to vždy s krásnými výhledy. V suterénu domu se pak nachází prostorný a pěkný sklep s možností dalšího využití.

Dům je napojen na kanalizaci, obecní vodu a elektriku, plynová přípojka je na hranici pozemku. Vytápění elektrokotlem + lokálně krbovými kamny, ohřev vody zajišťuje bojler. Parkování pohodlně pro více aut přímo u domu na vlastním pozemku. Velikou výhodou jsou přímo v místě výborné sousedské vztahy.

Nabízíme možnost atraktivní rekreační stavby obklopené nádhernou přírodou Krkonošského národního parku, s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti. Možnost bydlení v místě, které je ideální pro sport, turistiku i relax po celý rok.
Pro více informací či domluvení prohlídky nás kontaktujte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eva Šilhánová
Eva Šilhánová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eva Šilhánová
Eva Šilhánová
Telefon zobrazit telefon