Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 300 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně provize, DPH a právních služeb.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

9 754 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
ID nemovitosti 392546
Plocha celková 1 117 m²
Plocha zastavěná 338 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Kamenná
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 1 117 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 71 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji chalupu v malé vesnici Vitín, v krásné zvlněné krajině nedaleko Sedlčan. Nabízená nemovitost prošla v nedávné době částečnou rekonstrukcí – nová elektřina v obytné části, nová koupelna s WC a technickou místností, nová dřevěná podlaha ve světnici s pecí, voda a odpady v plastu, tříkomorový septik se vsakem. Po dodělání zejména většího pokoje a vymalování získáte velmi zajímavou nemovitost k rekreaci i k trvalému bydlení. Střecha i krovy v pořádku. Dispoziční řešení obytné části viz půdorys. Příslušenství tvoří dílna, chlév, kurník a zejména prostorná stodola, která nebyla focena z důvodu stěhování a zaplnění věcmi.
Jste-li například drobní chovatelé, nebo pěstitelé, oceníte možnost přikoupení louky o výměře 4.655 m2, která je nad chalupou.
Pokud byste chtěli obytný prostor zvětšit, je možné využít projekt a nové stavební povolení na vybudování obytného podkroví.

Letní snídaně si můžete vychutnat na sluncem zalitém zápraží a kochat se při tom výhledem do uklidňující zeleně. Příjemné zde je i odpolední posezení ve stínu domu. Chladné období můžete trávit třeba za pecí, nebo na lyžích např. ve SKI areálu Monínec, který je vzdálen 18 km. Pec zrenovuje mistr pecař z blízkých Sedlčan.

Dům obklopuje zahrada se vzrostlými stromy a keři, kde budete mít možnost pěstovat vlastní skutečně BIO ovoce a zeleninu. Úrodu zajistí čerstvou po dlouhou dobu sklípek pod domem.

Okolní krajina přímo láká k relaxaci - cyklo, či pěším výletům, sběru hub apod. Základní občanská vybavenost v Počepicích (2,5 km), rozšířená pak v Petrovicích (5 km), kompletní v Sedlčanech (12 km). Praha cca 60 km.

Výhradní zastoupení majitele Vám dává jistotu klidného a bezpečného průběhu celé transakce. Hypotéku vám můžeme vyřídit. Zajímavá je možnost převzetí stávající hypotéky s úrokem 3,5%.

Pro více informací zhlédněte videoprohlídku: https://youtu.be/i37RbBKupM4

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Dráb
Jiří Dráb
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Dráb
Jiří Dráb
zobrazit telefon