Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně právního servisu, úschovy financí, poplatků na katastr i odměny RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ladislav Jandáček

67 813 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 13202
Plocha celková 4 295 m²
Plocha užitná 221 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 4 295 m²
Plocha zastavěná 115 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Ochrany omezení CHKO
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 221 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte prostornou chalupu pro celou rodinu, kde si každý najde svůj koutek a zároveň budete mít dostatek prostoru pro společné chvíle? Pak právě pro vás mám nabídku, která vás nadchne!
Tato nádherná chalupa se nachází v malebné obci Velká Úpa, jen kousek od vyhledávané lokality Pec pod Sněžkou. Její poloha na klidném místě s vlastní loukou uprostřed prvního ochranného pásma Krkonošského národního parku zaručuje dokonalý klid a soukromí, a zároveň nabízí snadný přístup ke všem atrakcím, které Krkonoše nabízejí.
Chalupa je opravdu prostorná a pohodlně se v ní ubytuje až 20 osob. Nyní disponuje sedmi lůžky, ale díky své velikosti a chytrému uspořádání nabízí dostatek místa pro další hosty. V přízemí najdete velký obývací pokoj s kuchyní, kde se celá rodina může sejít u společného jídla nebo si užít večer u her. K dispozici jsou také dvě toalety a koupelna, takže žádné ranní fronty. V patře se nachází 4 útulné ložnice, kde si každý najde svůj klidný koutek pro odpočinek. A co víc, chalupa má i garáž a sklep, kde můžete uskladnit lyže, kola nebo jiné sportovní vybavení. Voda je vyřešena vlastním vrtem včetně projektu a povolením.
Velká Úpa je ideálním výchozím bodem pro vaše horské dobrodružství. Jen pár kroků od chalupy se nachází lanovka a park Portášky, kde si užijete skvělé lyžování v zimě i zábavu v létě. V okolí najdete také nespočet turistických tras a cyklostezek, které vás provedou nejkrásnějšími zákoutími Krkonoš. Po dni plném aktivit si pak můžete odpočinout v některé z místních restaurací nebo si užít večerní posezení na terase chalupy s výhledem na hvězdnou oblohu.
Tato chalupa je ideálním místem pro rodinnou dovolenou plnou zážitků a nezapomenutelných chvil. Neváhejte a kontaktujte mne pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těším se na vás!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ladislav Jandáček
Ladislav Jandáček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ladislav Jandáček
Ladislav Jandáček
Telefon zobrazit telefon