Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Hana Petržílková
1 hlas

32 910 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105043
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 350 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 156 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji unikátní roubenku s bohatou historií v malebné obci Temný Důl, kousek od Horního Maršova, na úpatí Krkonošského národního parku. Díky své poloze a vybavení je ideální jak pro trvalé bydlení, tak pro podnikání v oblasti turistiky nebo jako útočiště pro víkendové relaxace.

Roubenka pochází z minulých století a má své kouzlo díky zachovaným historickým prvkům a příběhům, které stěny tohoto domu ukrývají. V minulosti sloužila pašerákům a byla i pod správou KRNAP.

V přízemí se nachází obývací pokoj s přímým vstupem do ložnice, skromná kuchyň s kouzelnou funkční pecí a varnou deskou, koupelna s vanou a WC, samostatná prostorná ložnice, dřevník a dílna. Pod schody vede pak prostor vhodný na vinný sklípek. V patře domu jsou další tři nezávislé pokoje, prostorná obytná chodba a bývalý seník, který nabízí mnoho možností využití.

Dům se nachází nedaleko kaple sv. Anny s léčivým pramenem, což dodává lokalitě zvláštní půvab. Region je známý svými lyžařskými areály na Černé Hoře, v Peci pod Sněžkou a v dalších blízkých střediscích. Turistické cesty vedou přímo obcí a okolním krásným přírodním prostředím, což činí tuto lokalitu ideální pro milovníky přírody a aktivního odpočinku.

Vybavení a služby: Dům je vybaven elektrickým kotlem, topení je tak v přízemí zajištěné a v jednom pokoji v 1. patře a voda je čerpána ze studánky. Plechová střecha z roku 2008 zaručuje dlouhou životnost. Příjezdová cesta k chalupě pronajata od KRNAPu na dobu neurčitou a současně s tím i louka kolem chalupy.

Možnosti využití: Tato nemovitost nabízí skvělé možnosti pro trvalé bydlení díky svému prostornému uspořádání, zatímco její poloha a historie poskytují vynikající příležitost pro rozvoj turistického ruchu nebo jiného podnikání.

Pro další informace a prohlídku nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105043.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right