Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 900 000 Kč

  • Všetně provize RK a právního servisu.
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Braňo Pažitka

25 889 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Plocha celková 2 826 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 388864
Plocha užitná 2 826 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 11 dny

Popis nemovitosti

V samém středu ČR možná právě na Vás čeká pozemek s širokým potenciálem! Na velké ploše přes ¼ hektaru tady můžete zahradničit, vysadit sad, chovat zvířata nebo třeba vybudovat skautské tábořiště. Díky přístupu ze dvou stran lze pozemek také rozdělit i na menší celky.

Pozemková parcela č. 100/9 o rozloze 2.826 m2 v obci Číhošť byla využívaná jako zahrada. V KN je pozemek uveden jako trvalý travní porost. Obec zatím nemá zpracovaný územní plán, nicméně pozemek se nachází v jejím intravilánu, definovaném jako zastavitelné území. Z důvodu vysoké bonity půdy (třída I a II), je pozemek zatím pro bydlení nezastavitelný, lze na něm ale umístit (zahradní) stavbu do 25 m2.

Na pozemku stojí zděný zahradní domek s užitnou plochou 21,3 m2 s dřevěnou pergolou (23,3 m2), na který navazuje dřevěná stodola (46,5 m2) a za ní je suché WC. Stavby jsou napojené na elektřinu 230/400 V (v současné době odpojené od el. sítě), obecní vodovod a kanalizační jímku. Stodola s okny slouží jako sklad nářadí a materiálu, a navíc obsahuje malou místnost ve formě vestavby. Na pozemku se aktuálně nachází také dlouhá dřevěná maringotka, dvě vlečky na kolech a několik hromad řezaného dřeva (fošny, latě, otop).

Zahradní domek, vybudovaný a zateplený v roce 2018, má dvojité dveře a dvě plastová okna. V interiéru je dřevěný trámový strop, betonová podlaha s PVC-linem, na zdech je štuková omítka, palubkové obložení a keramický obklad. Vybavený je novou kuchyňskou linkou (dvojitý dřez, průtokový ohřívač vody, el. sporák s troubou a digestoří), novým koupelnovým koutem (umývadlo s průtokovým ohřívačem, skříňky a zrcadlo) a novými kamny na dřevo s odkouřením do zděného komínu.

Obec Číhošť se nachází v okrese Havlíčkův Brod, v kraji Vysočina. Bydlí tam zhruba 345 obyvatel a pro jejich potřebu je k dispozici kostel, obchod, knihovna a obecní hospoda. Nejbližší města jsou Ledeč nad Sázavou (8,7 km) a Světlá nad Sázavou (11,1 km), odkud do obce jezdívá i pravidelná autobusová linka.

Pro víc informací, nebo rovnou termín prohlídky mi neváhejte zavolat na moje telefonní číslo. Proměňte své sny na život v tomto úžasném kraji.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (701)
small left
small right