Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 511 350 Kč

  • 2 159 Kč za m²
  • Cena je včetně právního servisu a provize realitní kanceláři.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Monika Kindlová

6 410 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 542
Plocha pozemku 700 m²
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 24 dny

Popis nemovitosti

K prodeji je pozemek určený k výstavbě rodinného domu v centru obce Žamberk, v ulici Nad Muzeem. Výměra pozemku činí 700 m2. Konkrétně se jedná o pozemek parcelní číslo 886/20 (dle nezapsaného geometrického plánu pro rozdělení pozemku). Připojení na vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn je připraveno formou realizovaných přípojek. Podmínky využití plochy: maximální výška zástavby 2 NP s plochým zastřešením. Přístup na pozemek zajišťuje asfaltová silnice. Jelikož se pozemek nachází ve vynikající části města, lze v pěší vzdálenosti řešit vše, co nabízí občanská vybavenost města. Žamberk se nachází v podhůří Orlických hor a žije zde přibližně 6 000 obyvatel, je zde velké množství kulturních i turistických zajímavostí. V zimě jsou skvěle přístupné blízké hory pro lyžování i běžkování, v létě lze obdivovat okolní přírodu, využít nové koupaliště nebo navštívit Pastvinskou přehradu.
Aktuálně lze na základě domluvy dále přeprodat projektovou dokumentaci k vydanému stavebnímu povolení - třípodlažní moderní a energeticky samostatně fungující dům s dvěma bytovými jednotkami, kdy jednu bytovou jednotku lze využít k tvorbě pasivního příjmu z pronájmu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika  Kindlová
Mgr. Monika Kindlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika  Kindlová
Mgr. Monika Kindlová
Telefon zobrazit telefon