Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 740 000 Kč

  • 688 Kč za m²
  • - 690,-Kč/m2
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Oharek Libor

7 379 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 130235
Plocha pozemku 2 528 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 2 528 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi pěkný pozemek, který je v územním plánu obce Vranová Lhota vyhrazen pro individuální bydlení. Z tohoto místa se naskýtají krásné výhledy do údolí Zábřežské vrchoviny. Pozemek se nachází na okraji obce a je přístupný přes obecní asfaltovou komunikaci. Voda je k dispozici na hranici pozemku, elektřina ve vzdálenosti 70 metrů. S celkovou rozlohou pozemku 2528 m2 je možné jej v případě zájmu rozdělit na dvě parcely.

Pozemek se nachází v klidné a malebné lokalitě, která je ideální pro rodiny hledající harmonické bydlení v těsné blízkosti přírody. Obec Vranová Lhota se pyšní bohatou historií a přátelskou komunitou, která se aktivně podílí na kulturním a společenském životě. Je zde dostupná občanská vybavenost, škola, mateřská škola, obchod, pošta i pracovní příležitosti.
V okolí najdete mnoho možností pro volnočasové aktivity, jako jsou turistické stezky, cyklotrasy a místa pro pikniky.
Doporučujeme si pozemek prohlédnout. S financováním vám rádi pomůžeme.. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Oharek Libor
Oharek Libor
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Oharek Libor
Oharek Libor
Telefon zobrazit telefon