Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 990 000 Kč

  • 3 775 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Boudyš

21 162 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 1 322 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 391485
Plocha pozemku 1 322 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 1 322 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme stavební pozemek pro Váš nový rodinný dům, pozemek o velikosti 1322m² k vašemu bydlení v obci Rokytno.

Ne každý touží po bydlení ve městě, mnohem lépe se spousta lidí cítí nadosah přírody, lesů a luk. Uprostřed klidné zahrady na okraji obce s výhledem do krajiny. Popsali jsme Vaši ideální představu? Pak si nenechte ujít nabídku tohoto pozemku pro stavbu rodinného domu na klidném místě v obci Rokytno.

Rovinatý pozemek má rozlohu 774m2 + 548m2. Pozemek o velikosti 774m2 v územním plánu obce spadá do kategorie Z27 – BI - bydlení - v rodinných domech - příměstské, což umožňuje výstavbu rodinného domu dle Vašich představ. Další část pozemku 548m2, můžete využít jako Vaší zahrádku, nachází se v zeleň – ochranná a izolační ZO. Můžete zde vybudovat stavbu typu bungalov nebo dvoupatrový s využitelným podkrovím. Přímo na pozemku se nacházejí inženýrské sítě (obecní vodovod, kanalizace a elektřina), viz. obrázek inženýrské sítě. Tento pozemek je rezervován pro kapacitu ČOV v obci. Součástí je vybudovaná i komunikace se sjezdem. U tohoto pozemku je do budoucna předjednána směna spočívající o rozšíření pozemku o dalších 300m2, jedná se o pozemek p. č. 1152/4. Celkový výměra by pak činila 1622m2.

Tento pozemek se nachází v krásné obci Rokytno a je tak na ideálním místě mezi velkými krajovými městy 9 minut od Pardubic nebo 9 minut od Hradce Králové s veškerou občanskou vybavenosti. Přístup k pozemku je přímo ze zpevněné komunikace. V obci se nachází potraviny Jednota, autobusová zastávka, obecní hospůdka, dětské hřiště, mateřská a základní škola, discgolf, čerpací stanice, lesní park a ranč Bonet.

Uvedená nemovitost je vhodná pro trvalé a klidné bydlení nebo podnikání. V blízkosti dálnice D35 vzdálena 0,5 km, tudíž i vhodná investice do budoucna. Vřele doporučuji zájemcům, kteří hledají klid a dobrou dostupnost. Je možné doporučit projektanta a stavební firmu pro Váš nový domov. Pokud budete chtít využít tento pozemek koupi formou hypotečního úvěru rád Vám nabídnu hypotečního makléře, který Vám osobně připraví nabídku financování na míru.

Můžeme Vám zprostředkovat prodej dalších dvou pozemků.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pokud Vás nabídka zaujala, budu se Těšit s Vámi na osobní prohlídce v obci Rokytno.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Boudyš
Filip Boudyš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Filip Boudyš
Filip Boudyš
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit