Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

12 250 000 Kč

  • Včetně provize a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Kučera

51 952 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 12308
Plocha pozemku 5 569 m²
Elektřina 230 V
Datum vložení před 28 dny
Plocha užitná 5 569 m²
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Plocha celková 5 569 m²

Popis nemovitosti

V pohádkové krajině plné lesů, luk a rybníků vám nabízíme stavební pozemky. Najdete je v Ratměřicích mezi městy Benešov, Vlašim a Tábor.

Jejich celková plocha je 5.569 m2. V části můžete postavit rodinný dům a prožít svůj život v krásném prostředí v harmonii s přírodou. Může tu vzniknout skvělá farma, kde lze chovat i hospodářská zvířata. A k tomu je tu i možnost přikoupit přilehlé louky za obecní cestou o velikosti 4.826 m2.

Díky okolní přírodě je ideální využít toto místo třeba i k rekreaci v naprosto klidném prostředí. Nebo mít atraktivní venkovské sídlo na investici, s nabídkou odpočinku a možností ubytování třeba i pro hosty ze svateb z místního oblíbeného zámku.

Jde o pozemky parcelní číslo 853 a 855. Dle územního plánu jsou v této části obce navrženy plochy bydlení venkovského BV-N a částečně OS-N, jako sportoviště. Přes prodávané pozemky vede elektřina a optická síť. Připojení na obecní vodovod, kanalizaci a plyn je vzdálené přibližně 100 metrů v obecní komunikaci. Zařízení studny a čističky odpadních vod je na dohodě s místními úřady. Obec bude vyžadovat venkovské stavby se sedlovou střechou a uspořádáním, hmotami i barevnostmi, které budou korespondovat s přírodním charakterem území.

V Ratměřicích je nádherný wellness zámek, který v současnosti funguje jako luxusní hotel s vyhlášenou veřejnou restaurací, zámeckým parkem, bio bazénem a multifunkčním hřištěm. V obci je městská knihovna, hospoda, kostel, potraviny, školka, dětská hřiště a venkovní sportoviště, menší i větší rybníky, cyklostezky a turistické pěší trasy. Kousek odtud je i legendární hora Blaník s rozhlednou. Na větší nákupy můžete vyrazit do Votic, nebo do Vlašimi, kam je to nejrychlejší i proto, že mezi těmito městy a Ratměřicemi funguje autobusové spojení. Ve Vlašimi je i vlaková stanice.

Za zmínku jistě také stojí, že obec Ratměřice na Benešovsku zvítězila v šestnáctém ročníku soutěže a získala tak titul "Vesnice roku 2010" z celkového počtu hodnocených 361 obcí ze třinácti krajů České republiky. Pro další hodnotné informace doporučuji navštívit stránky obce, místního zámku a turistických průvodců.

Jedná se o jedinečné místo, které díky své ploše nabízí splnění si svých přání pro klidné bydlení a rekreaci.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo bližší informace, neváhejte mě kontaktovat.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
zobrazit telefon