Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 8 724 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 1 000 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti F14468
Plocha pozemku 1 000 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení včera

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 1000 m² ve vyhledávané lokalitě Skrapavac v malebné obci Privlaka, nedaleko Zadaru. Pozemek se nachází ve druhé řadě od moře, což poskytuje snadný přístup na pláž a krásné výhledy na Jadran. Tato atraktivní poloha je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo rekreační vily. V okolí se nachází kompletní infrastruktura a veškeré potřebné služby, což zajišťuje pohodlí jak pro trvalé bydlení, tak pro prázdninové pobyty.

Tato jedinečná investiční příležitost vám umožní realizovat své sny o životě u moře. Pro více informací o možnostech výstavby či o dalších podrobnostech nás neváhejte kontaktovat.

Pozemek v Privlace nabízí ideální kombinaci klidného prostředí a snadného přístupu k pláži a dalším rekreačním aktivitám. Skvělá lokalita a mořský výhled zvyšují jeho hodnotu nejen jako místa pro trvalé bydlení, ale také jako investiční nemovitost pro turistické pronájmy. Pokud hledáte místo pro stavbu luxusní vily či rekreačního domu, tento pozemek je tou správnou volbou.

Privlaka je malebné rybářské městečko a oblíbená turistická destinace nacházející se pouhých 15 minut jízdy od historického města Zadar. Leží na rozlehlém písečném poloostrově mezi městem Nin a ostrovem Vir. Oblast je známá svými dlouhými písečnými zátokami a čistým mořem, které jsou ideální pro relaxaci a rodinné pobyty. Privlaka nabízí veškeré vybavení potřebné pro pohodlný život – obchody, restaurace, poštu i polikliniku.

Milovníci vodních sportů, jako je plachtění, surfování nebo potápění, ocení vynikající podmínky, které tato lokalita nabízí. Pro rodinné pobyty v klidném středomořském prostředí je Privlaka ideálním místem.

Chorvatsko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro nákup nemovitostí u moře díky svému krásnému pobřeží Jaderského moře, stabilnímu trhu s nemovitostmi a výhodnému klimatu pro investice. Oblasti jako Zadar a jeho okolí, včetně Privlaky, patří mezi vyhledávané lokality, kde nemovitosti poskytují skvělou kombinaci klidného bydlení a rekreačního potenciálu.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní a profesionální servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Specializujeme se na luxusní pozemky a nemovitosti u moře, které splňují náročné požadavky našich klientů. Pomůžeme vám najít ideální nemovitost podle vašich představ a zajistíme bezproblémový proces nákupu, včetně právního poradenství.

Pokud hledáte nemovitost u moře v Chorvatsku, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám pomoci s výběrem a nákupem nemovitosti podle vašich specifických potřeb.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti