Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Mrňák

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N107399
Plocha pozemku 1 000 m²
Datum vložení před 8 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1000 m² v malebné a klidné části obce Ostřetín. Pozemek se nachází v tiché lokalitě s minimálním dopravním provozem, ideální pro stavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu.

V okolí najdete krásnou přírodu, lesy a louky, což zajišťuje dostatek soukromí a příležitostí k relaxaci. Pozemek má dobré napojení na inženýrské sítě (elektřina, voda a plyn) a snadný přístup z obecní komunikace.

Ostřetín je malebná obec nacházející se v okrese Pardubice, asi 20 km východně od krajského města Pardubice a 10 km od města Holice. Svojí polohou nabízí ideální spojení mezi městským životem a klidnou atmosférou venkova. Obec má bohatou historii a příjemnou atmosféru, kterou ocení zejména ti, kteří hledají klid a přírodu v dosahu větších měst.

V Ostřetíně najdete základní občanskou vybavenost, jako je obchod, mateřská a základní škola a další služby pro pohodlný život. V blízkosti obce se nachází krásná příroda s možnostmi pro pěší turistiku, cykloturistiku a další venkovní aktivity. Skvělá dopravní dostupnost zajišťuje snadné spojení s okolními městy, jako jsou Pardubice, Hradec Králové nebo Vysoké Mýto.

Ostřetín je tak ideálním místem pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří touží po klidném bydlení v dosahu městské infrastruktury.
Pokud hledáte klidné místo k životu s výbornou dostupností do okolních měst, tento pozemek je pro vás ideální. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107399.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Mrňák
Zdeněk Mrňák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Mrňák
Zdeněk Mrňák
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit